Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

530 commentaren van in totaal 530 beoordelingen
Service
D.van.den.Berg (Purmerend)
19/10/2018
9

ik ben tevreden over de behandeling en het personeel vind ik betrouwbaar.

Service
Jan Veerman (Volendam)
17/10/2018
10

Vriendelijk personeel, goede uitleg over de werkzaamheden en er is gevraagd of ik de gratis update van mijn navigatie nog wou hebben en lekkere koffie.

Service
Berna Deckers (De Rijp)
11/10/2018
8

Prima geholpen

Service
Anneke Giacomini (Purmerend)
05/10/2018
10

Zeer goede service, vriendelijk personeel voor mij een top dealer.

Service
W.Merle
05/10/2018
9

goed bereikbaar.aardig personeel en altijd op tijd klaar

Service
j.p. van de kerkhof (purmerend)
26/09/2018
9

Toyota Purmerend betekend voor mij een volle tevredenheid en service als ik langs kom.

Service
T. Bijvoets (Purmerend)
25/09/2018
10

Ik ben zeer tevreden over Louwman Purmerend. De behandeling is perfect: vriendelijk, deskundig, punctueel en alles precies zoals van tevoren afgesproken.

Service
I Bultstra (Purmerend )
19/09/2018
9

Het personeel is altijd heel klantvriendelijk Ze denken met je mee als er iets isAuto komt altijd gewassen en gezogen terug en de reparatie is altijd keurig uitgevoerd Zijn er bijzonder heden wordt je keurig gebeld Echt een fijne garage om te komen je bent mens geen nummer ????

Service
M Esveld (Purmerend)
19/09/2018
10

fijne dealer met uitstekende service

Service
Mevr. H. de Groot (Purmerend )
19/09/2018
10

Zeer tevreden

Service
Weitz (Landsmeer)
13/09/2018
9

een goede en schoon uitziende garage, fijn personeel, zijn altijd bereid uitleg te geven.

Verkoop
E. Tuijp (Volendam)
12/09/2018
9

Prima service en goede behandeling. Zeer klantvriendelijk.

Service
Erik keizer (Volwndam )
31/08/2018
8

8 is prima cijfer

Service
Fred Lieder (Purmerend )
31/08/2018
9

Vertrouwd, eerlijk, goede service, zeer klantvriendelijk en kundig.

Service
Jan ter Weel (Zuidoostbeemster)
29/08/2018
10

Prima garage, uitstekend personeel, altijd klantvriendelijk kan niet beter

Service
Mevr.Kiemel
23/08/2018
9

Klantvriendelijk personeel en netjes geholpen.

Service
Erik Glänzer (Purmerend )
20/08/2018
7

Leen fiets voldoet niet

Service
Ivo Bischoff (Hoorn)
15/08/2018
7

Tevreden met service beurt.Jammer van computer storing

Service
Willem (Den Hoorn)
10/08/2018
9

Tevreden met deze dealer

Service
Bjorn (Purmerend)
08/08/2018
9

Communicatie rond onderhoud goed verlopen en leenfiets mee gekregen.

Service
Jolanda & Chris Huijs (Purmerend)
08/08/2018
10

Na eenvoudig op internet een onderhoudsbeurt met exacte afspraken en prijsopgave te hebben geregeld, werden we op plezierige en attente wijze ontvangen. De auto was ruim op tijd weer klaar en kon na een heldere en geduldige toelichting weer worden meegenomen. Inmiddels hebben we nog een toyota genomen (via lease), een auris sport, die meer dan uitstekend bevalt.

Service
Hein smit (Volendam)
07/08/2018
8

Alles goed geregeld klantvriendelijk en alles zoals afgesproken!!zeer tevreden !!!

Verkoop
Judith Prinsen (Purmerend)
07/08/2018
10

Klantvriendelijkheid en uitstekende service staan hier hoog in het vaandel.Al 12 jaar zeer tevreden klant.

Service
C.soederhuizen (Landsmeer)
25/07/2018
9

Goede serves en vriendelijk en reparatie altijd goed en met uitleg

Verkoop
Hein Schilder
24/07/2018
9

Vriendelijke mensen, die antwoord kunnen geven op gestelde vragen.

Service
Mevr. R.M.W. Jacobs-de Graaf (Purmerend)
23/07/2018
9

Ik ben al jaren vaste klant van Toyota - Louwman Purmerend en altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Roos (Hoogwoud)
18/07/2018
7

Vriendelijk geholpen, alles was duidelijk over de prijzen. Helaas geen schone auto meegekregen terwijl ik daarvoor wel apart moest betalen.

Verkoop
Armand Landwehr
12/07/2018
9

Zie voorgaande antwoorden.

Service
Amnon Hoppe (Purmerend)
11/07/2018
9

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, vriendelijke mensen die met je meedenken.

Verkoop
John Kroon (Volendam)
11/07/2018
8

Prima geholpen en ik zou zeker weer terug komen.

Verkoop
Gerard Gerrits (Purmerend)
10/07/2018
10

Al jaren bekend bij toyota purmerend als in ouderkerk a.d. amstel

Service
H. Langeveld (Purmerend)
09/07/2018
8

Ik kom al jaren bij deze garage en het is voor mij een zeer betrouwbaar adres. Goede service met duidelijke adviezen.

Service
Mevr. Runderkamp (Volendam)
09/07/2018
10

Ik Ben zeer tevreden over deze garage en ik word daar Altijd netjes en vriendelijk behandeld.

Service
Patrick (Purmerend)
09/07/2018
9

Prima garage...

Verkoop
D. Harmse
04/07/2018
9

Aardig vriendelijk duidelijk

Service
Dhr. T. Beets (Edam)
04/07/2018
9

De mensen bij Louwman Purmerend zijn sympathiek, vakkundig en servicegericht. Alles wordt duidelijk uitgelegd en vooraf worden de kosten gespecificeerd waardoor geen verwarring kan ontstaan na het verrichten van de werkzaamheden.

Service
Arjan Krijgsman (Zaandam)
27/06/2018
9

Aardige behulpzame staf. Duidelijke informatie over kosten en werkzaamheden.

Service
Harm varkevisser (Wormerveer)
27/06/2018
9

Servicegericht en klantvriendelijk.

Service
Dick bond (Volendam)
22/06/2018
9

Heel tevreden. Kwam Zonder afspraak in de werkplaats en werd vriendelijk geholpen.

Service
B Bruining (Amsterdam)
15/06/2018
10

tevreden

Service
E.Westerveen (Purmerend)
13/06/2018
10

Ik ben 100% tevreden over de behandeling van het balie en verkoop personeel en mijn auto's zijn technisch altijd in perfecte staat gebleven en afgeleverd.

Service
Bert Mazurel (Purmerend)
06/06/2018
10

Al meer dan 12 jaar een dealer waar ik op van aankan.

Service
J.Ph. Musch (Purmerend)
06/06/2018
8

De afhandeling van een vakantiebeurt (eigenlijk een naar voren getrokken 105000 km beurt) verloopt prima, correct en zakelijk. Ik mis een beetje de persoonlijk touch.

Service
Gerard Leemans (Amsterdam )
01/06/2018
10

Prettige ontvangst bij de receptie. Aandacht en goede uitwisseling met betrekking tot vragen.

Service
Floris Heuyerjans - 2Divorce (Purmerend)
29/05/2018
10

Een perfecte service, duidelijke communicatie en vriendelijke en klantgerichte personen!

Service
Leo van den Oord (Alkmaar)
24/05/2018
8

Omdat ik keurig word ontvangen en men de gemaakte afspraken nakomt.

Service
Lidy van Oort (Warder)
14/05/2018
8

Heb al eerder verteld dat het 's winters erg koud kan zijn in de wachtruimte, vaak deuren open, geen aparte wachtruimte.
Geen behoorlijke leenfiets en leenauto te duur.
Positief is goede telefonische bereikbaarheid en vaak goede hulp.

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
04/05/2018
9

Toyotadealer is een fijne dealer die zeer gastvrij met zijn cliënten omgaat, een goed advies geeft en waar je altijd goed geholpen wordt.

Service
Joke Scheele (Purmerend)
04/05/2018
9

altijd behulpzaam

Service
Ad Kikkert (Wijdewormer)
02/05/2018
9

Goed werk geleverd! Jammer dat zo'n update vrij lang duurt, maar de koffie was prima.

Verkoop
Kees Kwadijk (monnickendam)
25/04/2018
10

vriendelijke mensen en zeer correcte behandeling.

Service
Mevr. M. Arends
25/04/2018
9

Prima service en aardig behulpzaam personeel.

Service
Cor Sibbel (Purmerend)
18/04/2018
10

Ik wordt altijd correct en goed behandeld.

Service
H?S.Schreuder (Zaandam)
18/04/2018
10

Service en behandeling prima

Service
Kees Roza (Amsterdam.)
18/04/2018
9

tevreden klant.

Verkoop
Ton schilder (Volendam)
16/04/2018
10

We zijn heel prettig geholpen en vooral ontspannen te woord gestaan !

Service
G. Molenaar (Volendam)
12/04/2018
9

Goede service en duidelijk over de kosten.

Service
Dhr. H. Meijer.
05/04/2018
9

Het had ook een 10 kunnen zijn, maar zulke hoge cijfers geef je niet zo gauw. Desalniettemin ben ik zeer tevreden.

Service
Hr f.wiersma (Purmerend)
05/04/2018
8

Ik werd correct geholpen en er werd verteld wat de kosten waren en ik kreeg een leenfiets om weer thuis tekomen ,daarna werd ik opgebeld om een ruitewisser te wisselen Op tujd gebeld dat de auto klaar was

Service
KLAAS MULDER (ZAANDAM)
05/04/2018
9

ZEER TEVREDEN

Service
F jansen poeser
28/03/2018
10

Aardige mensen. Bellen als er iets meer aan de hand is. 3 uur klaar dan 3 uurmklaar

Service
G,van Ve lden (Purmerend)
28/03/2018
7

Ik ben uitstekend behandeld en vindt een zeven erg goed

Service
G.D.Prinsze
23/03/2018
10

Ik vind de service en klantvriendelijkheid uitstekend en ze hebben netjes contact met mij opgenomen toen er bleek dat er meer aan de hand was en we samen hebben besloten om het een niet te doen en dat dan de volgende keer te doen om de kosten te verdelen

Service
Axel.R. Stoit (zuidoostbeemster)
14/03/2018
10

Geweldig bedrijf met fijne mensen

Service
Irma Roelofsen Deen (Graft)
14/03/2018
10

Goed geholpen en goed geïnformeerd over de kosten en apk en grote beurt

Service
johan veenhof (purmerend)
07/03/2018
9

prima garage word vriendelijk behandeld

Service
J. Broeks-Kok (Katwoude)
05/03/2018
10

Alles is goed gedaan. Heb geen enkele klacht.

Verkoop
Dirk Kuiper (Monnickendam)
28/02/2018
10

Vriendelijke ontvangst. Hoge mate van servicegerichtheid. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden door ter zake kundige medewerkers. Kortom het ‘ouderwetse’ klant is koning gevoel!

Service
Frank van V
28/02/2018
9

Alles ging volgens afspraak. Ik ben zeer goed en correct geholpen.

Service
jacob Dekker (West-Graftdijk)
15/02/2018
10

correct behandeld

Service
Nico veldt (Purmerend)
14/02/2018
9

Goed geholpen

Service
Dhr de Rijcke (Purmerend)
07/02/2018
6

Men moet op de kleine dingen letteren en service hoog op de lijst zetten.

Verkoop
piet brouwer (volendam)
24/01/2018
10

je word hier erg goed geholpen.

Service
Anneke Rietveld (Purmerend )
16/01/2018
10

Bij Louwman wordt ik altijd vriendelijk en snel geholpen en wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren met vooraf een prijsopgave. Kortom ik ben heel erg tevreden.

Service
gerard gerrits (purmerend)
16/01/2018
10

Al heel lang bij deze Toyota dealer. Wordt goed behandeld

Service
Anoniem
08/01/2018
9

Zeer attent personeel. Auto sneeuwvrij gemaakt

Service
AA Jansen (Purmerend)
04/01/2018
10

Een garage zoals die hoort te zijn, vriendelijk medewerkers, geen verrassingen, altijd heldere communicatie en ik voel mij behandeld zoals ik graag behandeld wil worden. Gewoon in één woord; uitmuntend!

Service
Mevrouw Pia Belksma (Purmerend)
04/01/2018
10

Ik ben zeer tevreden over reactie per telefoon en de hulp en de snelheid waarmee hulp geboden werd.

Service
Iwan Jonk (Volendam)
03/01/2018
10

Bij Louwman Purmerend hebben ze echt verstand van uw Toyota.

Service
W. Gerritsen (Purmerend)
03/01/2018
9

Wordt Vriendelijke te woord gestaan staan klaar als je een defect aan de auto hebt en wordt vaak gelijk verholpen bij kleine dingen.Wordt gebeld als er iets is wat buiten een onderhouds beurt valt met prijs opgave

Service
Ruud (Purmerend)
27/12/2017
8

Snel geholpen als er iets is met de auto. Gelukkig is dit niet vaak nodig.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Er wordt gedaan wat afgesproken is, dus geen verrassingen.

Service
Anoniem
14/12/2017
8

Zijn altijd vriendelijk en correct

Service
Anoniem
13/12/2017
8

vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Prima service en deskundige medewerkers

Service
Hogenhuis (Broek in Waterland)
13/12/2017
10

Service en contact is altijd prettig en goed

Service
Jan sewnandan (Purmerend )
12/12/2017
8

Klantvriedelijk

Service
Sheila van Bezooijen (Purmerend)
07/12/2017
10

Ik kom al meer dan 10 jaar bij **** en zal daar de rest van mijn leven blijven komen. Uitstekende service door proffesionele werknemers en altijd vriendelijk!

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Zeer klantvriendelijke garage, vakkundig, medewerkers geven je een vertrouwd gevoel. Kortom prima dealer!

Service
dhr von Winckelmann
06/12/2017
10

Zoals ik al eerder schreef, zolang ik een TOYOTA rij, blijf ik bij deze dealer.Ze werken netjes en goed.

Service
Dhr w.j.m.zwarthoed (Volendam)
06/12/2017
9

Kom er al jaren en wordt altijd goed en prettig geholpen.

Verkoop
Joop de Harder (Purmerend)
06/12/2017
10

Van alle bedrijven waar ik auto's heb gekocht ben ik bij Louwman Purmerend naar mijn mening het allervriendelijks behandeld.Geweldig personeel. Zowel bij de adminstratie, receptie, verkoop en werkplaats. Nergens anders zo goe meegemaakt.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Zeer correcte service.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Bijna altijd ben ik volledig tevreden over de ontvangst, de behandeling van de auto en de exacte opgave van de kosten.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

goed en duidelijk uitleg gekregen over te verrichte werkzaamhedenen prettige en aardige mensen die hielpenik ben een tevreden klant.

Service
Priscilla (Purmerend)
29/11/2017
10

Ga zo door ! De service is zoals altijd weer top! Ik zou niet zo gauw overstappen naar een ander merk auto omdat de sfeer en goede afhandeling hier altijd vertrouwd goed is.

Service
Anoniem
24/11/2017
9

vriendelijke persoonlijke benadering en transparantie mbt afspraken

Service
Anoniem
23/11/2017
8

Kom er te weinig om goed te beoordelen

Service
Joop de Winter (Purmerend)
23/11/2017
10

Prima en duidelijk

Service
Anoniem
22/11/2017
8

attente medewerkers, accuraat werk, goede service, afspraken worden nagekomen

Service
Frans sScholten (purmerend)
22/11/2017
8

Je word er altijd goed en hartelijk ontvangen. aan leen auto's of fietsen nu zelfs een brommer geen gebrek. Dat is goed.Maar wat ik wel mis (wat in het verleden wel was) een hoesje voor je sleutels, die van vroeger hebben ook niet het eeuwige leven.Als dat er weer kan komen zou dat top zijn.

Service
V.M.M. Smit -van Wattingen (Purmerend)
14/11/2017
9

attent personeel- profesioneel behandeling.snelle service

Service
A. Hoppe (Purmerend)
01/11/2017
9

Service hoog in het vaandel en er wordt ook meegedacht met de klant. Ik kom graag terug.

Service
C.soederhuizen
01/11/2017
9

Altijd goede kwaliteit van reparatie en correcte behandeling Afspraken worden correct verwerkt

Verkoop
kooij (oostzaan)
01/11/2017
8

de verkoop afdeling ben ik zeer tvreden over maar de reseptie heb ik zoms wel een probleem

Service
Ruth Relyveld (Purmerrend)
01/11/2017
8

correcte behandeling op op financieel gebied

Service
jaap Bos (Oosthuizen)
25/10/2017
9

Vriendelijk en voorkomend personeel.De eventuele reparaties worden besproken en naar tevredenheid uitgevoerd

Service
Anoniem
23/10/2017
9

Betrouwbaar, vakkundig en een prettig contact

Service
J.J. de Harder (Purmerend)
18/10/2017
10

Sinds een aantal jaren ben ik afnemer van Toyota auto's. De service die ik hier ontvang heb ik nog nooit eerder bij andere dealers van andere merken mogen ontvangen.Dut zegt genoeg.

Service
Dhr,J .F .Weener (Monnickendam)
16/10/2017
10

Heel klantvriendelijk, en deskundig wat na elk bezoek weer een tevreden gevoel geeft.

Service
Anoniem
11/10/2017
5

Informatie moet beter en fout beter uitleggen

Service
Anoniem
04/10/2017
8

Na het ophalen van de auto bleek de achterruitverwarming niet meer vast te zitten. Tijdens de servicebeurt is het ook niet teruggekoppeld. En bij mijn weten heb ik er zelf ook niet opgelet. Vervelende is dat je twijfelt aan waar het is ontstaan. Hierover direct melding (15 min later gebeld maar niemand nam op en zaterdag bij de verkoper gemeld) gemaakt en maandags om antwoord gevraagd. Bleek een dure reparatie te zijn. De twijfel is niet weggenomen. Als deze stuk zou zijn ingeleverd, dan zou tijdens de service monteur dit moeten melden aan de chef. Die mij als klant dit dan meldt. Dit is niet gebeurd.Dus zit ik met een kapotte achterruitverwarming. Mijn twijfel eis niet weg.

Verkoop
Staf Gerrits (Purmerend)
04/10/2017
10

Vriendelijk personeel. Verkoper die meedenkt, de tijd neemt en goede uitleg geeft.

Service
Anoniem
29/09/2017
10

De mensen zijn erg vriendelijk, weten waar ze het over hebben je weet waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
27/09/2017
8

Alles wordt netjes uitgelegd prijsopgave vooraf.Alleen jammer dat er geen gratis leensauto wordt meegeven als je buiten Purmerend vandaan komt.

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
10

Goede service en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
10

Zijn keurig te woord gestaan en geholpen. Veel deskundigheid. Vriendelijk personeel. Het ophalen van de auto was een bijzondere gebeurtenis. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/09/2017
9

Prima service

Service
Madelon Saraber (West-Graftdijk)
13/09/2017
10

Altijd vriendelijk personeel. Deskundige medewerkers die met de klant meedenken en uitstekende service. Ik ben niet voor niets al 15 jaar klant!

Service
Dhr. P. Schoester (purmerend)
11/09/2017
9

Altijd correct vriendelijk en duidelijkheid wat betreft kosten.

Service
Dhr. C. ten Have (Purmerend)
07/09/2017
10

Op voorhand keurig geïnformeerd over prijs en onderhoudswerkzaamheden. Vriendelijke, doch zakelijke ontvangst aan balie. Ook daar nog uitleg gekregen. Ik ben volgens afspraak teruggebeld bij constateringen en noodzakelijke extra's en na mijn toestemming zijn deze ook uitgevoerd. Deze dealer houdt zich aan zijn afspraken en is zeer klantvriendelijk

Service
Jeroen eversdijk (Heerhugowaard )
06/09/2017
7

Ik kom voor onderhoud

Service
Harold Groen (Purmerend)
31/08/2017
10

Zeer prettige garage met erg vriendelijk en zeer proffesioneel personeel . Je voelt je er meteen thuis.

Service
Anoniem
17/08/2017
10

Al jaren lang een uitstekende deskundige service.

Service
Siem de Jong (West-Graftdijk)
11/08/2017
10

Onzinnige vraag je geeft een 10 omdat je tevreden bent

Service
Dhr D. Wadey (PURMEREND)
09/08/2017
9

Altijd goed onvangst, sfeer, service en diensten. Persoonlijk aandacht ongeacht hoe klein (of stom) de vragen ook op prijs gesteld.

Service
Henk Westerneng (Purmerend)
09/08/2017
10

Deskundigheid

Service
W.stoelinga (Ilpendam)
09/08/2017
8

Heelduidelijk advies

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
7

Het is voldoende.

Service
Anoniem
27/07/2017
10

Tot op heden correcte en vriendelijke ontvangst bij de receptie. Goede begeleiding en zeer voorkomend. Zelfs een persoonlijke goede reiswens vanuit de werkplaats bij een service beurt . Dank voor deze service.

Service
Dhr. B. Kops (Purmerend)
27/07/2017
9

Omdat de service, uitstekend is en bediening uitstekend

Service
A Belfor-MacLeod (Purmerend )
26/07/2017
7

Onderhoud is duur

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Goeie garage met eerlijk advies en geen nare verrassingen achteraf.

Service
Nico veldt (Purmerend)
24/07/2017
10

Omdat ik goed wordt geholpen

Service
R.poldervaart@hotmail.nl. poldervaart (Purmerend )
24/07/2017
10

De dame of heer geven goede voorlichting over de outo

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Aardig personeel.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

klantvriendelijk. ze weten je bij naam. prijsopgave klopt altijd met eindafrekening. als er iets bijzonders is wordt je gebeld en geïnformeerd over de werkzaamheden en de prijs.

Service
Anoniem
13/07/2017
7

Vriendelijke mensen, kostenopgaven vooraf gehad en naast het vervangen van een wiellager kon er ook nog ad hoc een beurt worden gedaan. Showroom is wel verouderd en staat wat vol met auto's.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Het was redelijk makkelijk een afspraak te maken. Ik heb netjes een toelichting van de kosten en werkzaamheden gekregen op de dag van onderhoud. Ik ben erg tevreden.

Service
Anoniem
06/07/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
05/07/2017
9

Goede dealer, vriendelijk personeel

Service
De Heer L.Btoeksmit (Monnickendam)
30/06/2017
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en zijn zowel over de dealer én het merk Toyota zéér te spreken.

Service
G.van Velden (Purmerend)
26/06/2017
8

Keurige bediening en heel correct

Service
Hilgen (Purmerend)
21/06/2017
8

Ik belde voor een dynamo en deze was met prijs bij deze officieele dealer het gunstige.
Toen deze besteld was was deze ook nog super op tijd geleverd en voor verwachting al klaar. Echt SUPER!

Verkoop
Theo Bosma (Hobrede)
21/06/2017
9

Ik kom al jaren bij deze dealer,eerst met Suzuki,daarna met Toyota.
Wanneer het niet zou bevallen,was ik lang weggeweest.

Verkoop
Anoniem
19/06/2017
9

De klantvriendelijkheid staat voorop. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, ook al is het maar een korte vraag. Ik kan er altijd binnenlopen.
Wanneer er iets met je auto is, krijg je uitleg en denken ze met je mee.

Service
Arjen Buringa (Alkmaar)
16/06/2017
8

Klantvriendelijk.
Kennis van zaken.
Afspraken worden nagekomen.
Betrouwbaar.
Prettige sfeer.

Verkoop
S.G. van der Kooij (Purmerend)
12/06/2017
10

Zeer vriendelijk en attent personeel dat op alle vragen, zowel technische als procedurele, antwoord heeft. Dat in combinatie met de al jaren persoonlijk ervaren betrouwbaarheid van Toyota (en de landelijke firma Louwman) maakt dat ik deze dealer van harte kan aanbevelen!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Prima service, er wordt goed meegedacht over inruilmogelijkheden, er wordt creatief meegezocht om de nieuwe auto te vinden die aan al onze wensen voldoet. Er wordt ruim de tijd genomen om te informeren over alles wat voor jou als klant belangrijk is.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Wij werden geholpen door een zeer goede verkoper doet alles voor je stelt je gerust heel bluj met deze verkoper door hem hebben we de auto gekocht pro iciat met zo een verkoper

Service
A.R. Stoit
31/05/2017
10

Geweldige dealer met zeer goede service.

Service
Jouke Osinga (Markenbinnen)
24/05/2017
8

Goed en snel geholpen. De Landcruiser is weer probleemloos naar Zweden op en neer geweest.

Verkoop
Ronald Bakker (Purmerend )
24/05/2017
8

Vriendelijk en toegankelijk bedrijf

Verkoop
Anoniem
22/05/2017
9

Wordt goede service verleent, wordt goed meegedacht/advies gegeven bij de aankoop en onderhoud van de auto

Verkoop
Robert Boersma (Purmerend)
22/05/2017
9

Zeer prettige auto dealer en onderscheidend met hoe zij nieuwe klanten welkom heten. Geen standaard verkooppraatjes maar goed luisterend naar de behoefte van de klant, de tijd nemen voor al je vragen en vooral deskundige instructie en eerlijk advies. Het voorstellen aan de receptie/hoofd werkplaats vond ik uniek en nog niet eerder meegemaakt bij andere dealers. After sales wordt vaak genoemd bij dealers, maar Louwman belde wel binnen 2 weken of alles na wens was. Ook prettig dat ze je navigatie systeem kosteloos willen updaten. Kortom voor jarenlang rij plezier is het fijn om te weten dat je voor pech en service kan terugvallen op een betrouwbare dealer als Louwman.

Verkoop
Ad Kikkert
19/05/2017
9

Prettige ontvangst, duidelijke informatie.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Gewoon

Verkoop
Adriaan Torenburg (Purmerend)
11/05/2017
9

Vriendelijke en hulvaardige mensen. Prima service.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Naast het goede product dat er wordt aangeboden, is het personeel altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Duidelijkheid van te voren en een prima service

Verkoop
F Kroon (Purmerend)
10/05/2017
10

Professionele en toch aardige behandeling.

Verkoop
Kees Arbouw (Purmerend)
10/05/2017
10

Het belangrijkste contact hebben we met het werkplaatspersoneel aan de balie en soms in de garage. Deze medewerkers zijn klantgericht, deskundig en staan altijd voor ons klaar met oplossingen. En, ze zijn ook heel aardig.
Al ruim 11 jaar zijn we tevreden klanten

Service
H.Bouber (Purmerend)
08/05/2017
9

Toyota Purmerend heel vriendelijk geholpen door receptie medewerkers en niets dan lof voor de monteurs voor de servicebeurt en schone auto

Service
Anoniem
03/05/2017
9

zeer tevreden

Service
Patrick Rek (Purmerend)
03/05/2017
9

Zeer betrouwbaarder,nooit klachten.
Goede garage.

Service
Stella Tuin (Purmerend)
03/05/2017
10

Ik ben al vanaf mijn 19e klant bij Toyota Purmerend, vanaf het moment dat ik van mijn pap een 2e hands Toyota Starlet kreeg en nu (op mijn 47e) nog steeds klant. Niet alleen de Toyota zelf is geweldig (ik rij nu een hybride) maar de garage denkt altijd met me mee, is behulpzaam en duidelijk over de prijs en service. Sommige mensen werken er al zolang ik weet en dat geeft ook aan dat het een goede werkgever is. Kortom, ik zou niet anders willen dan in een Toyota rijden.

Service
Herman Bosschert (Purmerend)
01/05/2017
9

Vriendelijk personeel, accuraat en beleefd. Afspraken worden nagekomen.

Service
Emmanuel M. Achiri
26/04/2017
9

Goed werk.

Service
Anoniem
24/04/2017
6

Er is naar mijn inzien verkeerd gehandeld betreffende de kapotte airco van mijn Toyota Aygo.

Service
Anoniem
24/04/2017
9

vlotte en duidelijke afhandeling van de service beurten.

Service
H.S.Schreuder
19/04/2017
10

Omdat de teverwachte service na zoveel jaar dat ik bij toyota purmerend kom onveranderd is gebleven.

Service
Dhr. G. Wilms (Purmerend)
18/04/2017
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Alle werkzaamheden goed en volgens afspraak uitgevoerd.
Een keurig schone auto terug gekregen

Service
Henk vB (Purmerend)
18/04/2017
9

Correcte manier van klantbenadering en je krijgt niet het gevoel dat er wordt gesjoemeld met onnodige onderhoudskosten

Service
G Hennephof van prooijen (OOSTZAAN)
12/04/2017
10

Ik vind dat ik zeer netjes geholpen ben en ga zeker terug vond het top alles was goed geregeld en vond iedereen super aardig

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Ik ben zeer tevreden

Service
Willems (Alkmaar)
31/03/2017
8

Altijd correcte behandeling en afhandeling. Er wordt duidelijke informatie verstrekt als je er om vraagt.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Als ik mijn toyota aygo breng hoor je van te voren wat ze gaan doen en wat de factuur is.

Service
George Dikkescheij (Amsterdam)
29/03/2017
9

keurig en goed geven het idee dat je nog echt klant bent

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Zeer vriendelijk en professionele personeel.

Service
Dhr. H. van Mullem (Purmerend)
23/03/2017
8

Wordt al vele jaren goed en vakkundig geholpen.

Service
Rob Meijer (Purmerend )
23/03/2017
10

Ben al vele jaren tevreden over het bedrijf , over de vakbekwaamheid, klantvriendelijk, en ook met koop en inruil van mijn verschillende toyota's uitermate tevreden, nooit teleurgesteld Top dealer

Service
Anoniem
16/03/2017
7

Wordt netjes te woord gestaan alleen jammer dat er geen vervangende auto is voor mensen die niet uit deze plaats komen.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Goed ontvangen.
Leenauto aangeboden welke ik niet nodig had die dag.
Telefonische prijsopgave na inspectie en keuring.
Altijd een kop koffie.
Tijdens bezoek in showroom leuk gesprek met de hoofd verkoop en verkoper over eventuele aankoop in de verre toekomst.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Erg klantvriendelijk en goede service

Service
jacob Dekker (West-Graftdijk)
09/03/2017
8

vriendelijke balie medewerkers snel klaar gemaakt

Service
JAN VAN OS (ILPENDAM)
08/03/2017
9

Vooraf een afspraak gemaakt , APK door gesproken ,daarna de bijkomende rep.door gesproken en alles keurig afgewerkt. Tijdens het wachten aan de leestafel leuke gesprekken met andere mensen,en!!!! heerlijke KOFFIE.

Service
mw. Adrie Ruig (Krommenie)
08/03/2017
9

Voel me welkom, krijg goede en volledige informatie. Afspraak is afspraak.

Verkoop
Roy Lodik (Purmerend)
08/03/2017
9

Ik was niet vertrouwd met de garage ( was de eerste keer dan ik daar aan kwam ) maar ik werd vriendelijk ontvangen, de sfeer was goed.
Personeel was zeer sociaal bewogen, de juiste inzet, daarom zou ik iedereen aanbevelen een bezoek te brengen bij Louwman garage.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Zeer vriendelijk te woord gestaan en tevreden over uitleg werkzaamheden.
Auto had wel even door de wasstraat gemogen na een grote beurt en apk.
Dan had ik een 10 gegeven.

Service
H. van Weely (Wijdewormer)
23/02/2017
10

Al zo'n jaar of dertig rijden we Toyota, zeer tevreden over de kwaliteit van de auto's en al die jaren een zeer tevreden klant van vele jaren bij Compier en nu bij Louwman te Purmerend. Dezelfde prettige manier van informatie geven is gebleven bij Louwman en de prijsopgave is altijd correct en kloppend.

Service
Anja Kahlman (Purmerend)
22/02/2017
9

Ik kwam voor het eerst bij deze dealer.
En werdt bij de receptie zeer klantvriendelijk en netjes ontvangen,ook de monteur die mijn auto heeft gerepareerd kwam
netjes uitleg geven over de reparatie.
Louwman Purmerend verdiend een "WARME DOUCHE " en ik zal zeker klant blijven hier met mijn oude autootje.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Ik word altijd prettig geholpen door vriendelijke medewerkers en de auto komt weer goed en schoongemaakt terug.

Service
Anoniem
22/02/2017
6

Er wordt goed gesleuteld.
Men probeert bij een onderhoudsbeurt veel mee te verkopen, wat men niet kan onderbouwen of wat niet van toepassing is. Opletten!

Service
Anoniem
22/02/2017
9

zeer tevreden, goede service.

Verkoop
Dhr. R.M. van Velzen (Monnickendam)
22/02/2017
9

Klant vriendelijk en neemt alle tijd voor je

Service
Anoniem
21/02/2017
9

kennis van zaken

Service
Anoniem
16/02/2017
10

Vriendelijke, klantgerichte en persoonlijke benadering van personeel, zowel van verkoop, receptie als monteurs. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Mochten er onverhoopt extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan wordt daarover eerst contact met de klant opgenomen. Daarnaast is het prettig en is het ook een goed signaal naar de klant toe dat medewerkers doorgaans langer bij dit bedrijf werkzaam zijn. Mede daardoor is de deskundigheid uitstekend te noemen.

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Heel goed geholpen.

Service
Theo Spekkers (Purmerend)
15/02/2017
10

Goede service, altijd vriendelijk geholpen. Zeer tevreden

Service
Wesley Meijer (Purmerend)
14/02/2017
10

Ze staan voor Kwaliteit,Service, transparentie, betrouwbaar en het onderhoud is niet duur. Ik ben zeer tevreden over Louman Purmerend.

Verkoop
Anoniem
03/02/2017
9

Goede service wordt met je meegedacht als er iets is altijd vriendelijk en aardig

Service
gerard gerrits (purmerend)
19/01/2017
9

al jaren Toyota rijder en de zelfde dealer

Service
Hr. H.J.G. Gierman (Purmererend)
19/01/2017
10

De wijze waarop ik geholpen ben toen ik op zaterdag met een lege accu stond, daar was ik heel blij mee.

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
22/12/2016
10

Een zeer goede dealer met vriendelijk en behulpzaam personeel en bekwame monteurs. Mijn auto is daar in zeer goede handen, en ik krijg goede adviezen als er iets niet in orde komt. Gemaakte afspraken worden goed en volledig nagekomen.

Service
W.J. van Veen (Amsterdam)
16/12/2016
9

Mijn auto heb ik reeds 12 jaar [vanaf nieuw] in onderhoud bij deze dealer en ik ben nog steeds te vreden over de wijze waarop ik wordt behandeld.

Verkoop
Fam W Bierman (Purmerend)
14/12/2016
9

omdat wij super goed geholpen zijn

Service
Kees Arbouw (Purmerend )
14/12/2016
10

De deskundigheid en klantgerichtheid zorgen voor uitstekende kwaliteit. Prima service, zoals uitleen ebike en gratis leenauto. Aardig personeel, behulpzaam en deskundig.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Goede service. Prijzen onderhoudsbeurten zijn pittig, maar dat ligt niet aan de dealer zelf. Dealer geeft goede (gratis) service indien nodig.

Verkoop
WIM van der MEIJ (Purmerend)
09/12/2016
10

De mensen die daar werken zijn zeer klantgericht, uiterst vriendelijk en serieus.

Service
WIM van der MEIJ (Purmerend)
30/11/2016
10

De mensen die daar werken zijn zeer klantgericht, uiterst vriendelijk en serieus.

Service
Anoniem
24/11/2016
9

Zeer klantvriendelijk, goede informatie wanneer bij kleine of grote beurt extra handelingen, aanpassingen en/of werkzaamheden worden geadviseerd.

Service
Mw. M. Flipse (Purmerend)
24/11/2016
10

Professioneel in uitvoering en contact, goede adviezen waarover direct overleg. Geen verrassingen; vooraf prijsopgave en achteraf duidelijke uitleg. En de auto helemaal schoon op tijd weer retour. Petje af voor de service.

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Zeer prettig personeel, terzake kundig

Service
Smit B (Purmerend)
18/11/2016
10

Persoonlijke behandeling en interesse. Onderhoud uitgevoerd als afgesproken.

Service
Piet Prins (Purmerend)
10/11/2016
9

Je wordt altijd uiterst correct en professioneel geholpen.

Service
Anoniem
03/11/2016
10

Goede service. Prijzen onderhoudsbeurten zijn pittig, maar dat ligt niet aan de dealer zelf. Dealer geeft goede (gratis) service indien nodig.

Service
Pia Belksma (Purmerend)
26/10/2016
10

De receptie en het personeel dat ik spreek is correct en geeft uitleg, waar nodig, over de te verrichten werkzaamheden. Overleg over zaken die vooral niet besproken kunnen worden is duidelijk. De service is uitstekend.
n.b. Wat ik jammer vind is dat er geen leenauto of een andere oplossing mogelijk is voor werkzaamheden die langere tijd nodig hebben. In de wachtruimte ligt leesmateriaal en is een koffieautomaat te gebruiken. Medewerker(s)daar zijn vriendelijjk.

Service
Anoniem
24/10/2016
7

Zeer vakkundige receptiemedewerkers en servicemedewerkers doen hun best om goede service te leveren, ook als er iets niet in orde is maken ze het snel weer goed.

Service
Anoniem
24/10/2016
8

Alles is correct afgehanded

Service
Anoniem
07/10/2016
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Alonzo Jansen (Purmerend)
30/09/2016
10

Vriendelijke mensen met kennis van zaken, geen arrogante mensen gewoon "down to earth". Duidelijke communicatie, professioneel. Ik ga met plezier naar ze toe.

Service
Anoniem
29/09/2016
9

Er blijven altijd verbeter punten

Service
M. Cantineau (Amsterdam)
22/09/2016
8

Ik geef toyota dealer Louwman te Purmerend een 8 omdat ik zeer tevreden ben over de uitgevoerde werkzaamheden en de gevoerde communicatie daaromtrent. Er valt altijd nog wel iets te verbeteren alleen weet ik nu nog niet precies wat.

Service
Anoniem
16/09/2016
8

prima service, afspraken worden nagekomen, aardig personeel

Service
Dhr. P. Schoester (Purmerend)
14/09/2016
10

Alles tot in de puntjes verzorgd

Service
Tj Staats (Purmerend)
12/09/2016
9

Ze doen hun werk goed daar om kom ik altijd terug.

Service
Anoniem
05/09/2016
10

prima service, vriendelijk, correct personeel

Service
Anoniem
31/08/2016
9

Klachten worden goed naar geluisterd en correct uitgevoerd nooit geen problemen gehad

Service
Ahmet Erdogan (Purmerend)
29/08/2016
9

Ontvang is goed, beoordeling schade idem, afwerking idem!

Service
Anoniem
10/08/2016
8

Deze dealer is fijn om mee te werken, afspraken kunnen eind v/d dag gemaakt worden (ipv 's morgens om 08:00). Kostenindicaties worden goed en volledig verstrekt en de uiteindelijke prijs ligt vaak onder de indicatieprijs. Ze leggen alles goed uit dus het is fijn zaken doen.

Service
H. Langeveld (Purmerend)
10/08/2016
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en door hun persoonlijke benadering in combinatie met de goede service, kijken wij niet eens verder.
Gewoon een uitstekende dealer.

Service
Mew
10/08/2016
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
08/08/2016
8

Correcte afhandeling van de service beurt en ondanks de airco pas een service buurt had gehad toch controle uitgevoerd waarbij een defect is gevonden, dus toch goede service.

Service
LB Verouden (Purmerend)
03/08/2016
10

Prettig en vakkundig personeel.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

tot nu nooit met onverwachte hoge kosten te maken gehad . correcte afhandeling

Service
Mevr de Gooijer (Purmerend)
27/07/2016
9

Tot nu toe zijn wij heel erg tevreden

Service
Mevr. Heus (Purmerend )
27/07/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel.
Snelle reparatie

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

Alles was duidelijk en goed geregeld.

Service
j.p. van de kerkhof (purmerend)
14/07/2016
9

dit is voor mij het vertrouwde adres om te kopen en te worden geholpen, beter kan niet

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Vriendelijk medewerkers, betrouwbaar, prijsbewust, goede reparaties/service.

Verkoop
Dhr. van den Brink (Purmerend)
13/07/2016
10

Prima advies, prima service

Service
mevr. runderkamp (Volendam.)
13/07/2016
10

Ik ben zeer tevreden over de garage en de medewerkers.

Service
Anoniem
08/07/2016
8

Nette tevreden afhandeling, vriendelijk personeel, dat weet waar ze na een bezig zijn

Service
Anoniem
06/07/2016
10

al negen jaar een tevreden klant

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
8

Prima service

Service
Anoniem
23/06/2016
9

Prima en correct te woord gestaan. Duidelijke informatie en netjes afgehandeld.

Service
Henk van Ballegooijen (Purmerend)
23/06/2016
10

vriendelijk en deskundig

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Zeer vriendelijke mensen goede en duidelijke uitleg over de auto. Kan altijd terecht voor informatie.

Service
D.van.den.Berg (Purmerend)
20/06/2016
10

Ben tevreden over de behandeling en zijn erg vriendelijk.

Service
Mw R. van der Spek (Purmerend)
15/06/2016
10

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers, altijd behulpzaam

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Al meer dan 10 jaar klant een zeer tevreden klant. "Afspraak is afspraak" is volledig van toepassing op deze dealer.

Verkoop
W.M.Jonk (Volendam)
09/06/2016
8

wordt goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
9

Vriendelijk vaakbekwaam personeel

Service
Nel bond (Volendam)
03/06/2016
9

Wij zijn altijd tevreden... Er word ons van te voren precies vertelt wat er gaat gebeuren, en daar kunnen we dan ook echt van op aan. En vooral omdat iemand die bij jullie werkt, onze auto smorgens mee neemt en savonds weer schoon en wel weer terug zet in onze straat, omdat hij dicht bij ons woont.

Verkoop
Kandhai (Den haag)
02/06/2016
8

Goede ontvangst, mooie locatie, en fijne omgeving

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Professioneel en vakkundig geholpen.

Service
Dhr. Dobber (Landsmeer)
26/05/2016
10

netjes en vriendelijk geholpen.

Service
C. Onstwedder (Zaandam)
20/05/2016
8

wordt correct behandeld

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Vriendelijk personeel, opdracht volgens afspraak afgehandeld. Geen verrassingen.

Service
Gea Schoonewelle (Purmerend)
18/05/2016
10

Prima service, goede klantvriendelijkheid, duidelijke afspraken vooraf.

Verkoop
Marjan Bonouvrié (Edam)
18/05/2016
10

Prima service en correcte benadering. Top !

Verkoop
Jan de Ruyter (Zaandijk)
17/05/2016
9

Een zeer prettige dealer die er alles aan doet om het goed te krijgen.
ook het plannen en nakomen van afspraken over onderhoud gaat zeer goed

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

- de tijd zowel voor aankoop vragen als after sales
- makelijk benaderbaar
- makelijk bereikbaar
- onderhoud ook goed en vakkundig uitgevoerd

Service
Dhr.von Winckelmann W.R.L (Purmerend)
11/05/2016
10

Ik ben al 'tig' jaren klant en nog steeds tevreden, zeer tevreden zelfs.Mocht ik ooit het geld hebben dan koop ik een volvo, m'n grote wens, dan pas vertrek van Toyota. Sorry.

Service
Anoniem
09/05/2016
8

Ik kon snel terecht, materiaal wordt snel besteld en vlot vervangen.

Service
hennie bouber (purmerend)
06/05/2016
9

personeel zeer vriendelijk en kennis van zaken prettige wachtruimte

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop ons een nieuwe auto is verkocht en de jarenlange goede service die we op onze vorige Toyota's hebben gehad, bij v.h. Compier nu Louwman Purmerend.

Service
C.J.J.Uiterwaal (Edam)
29/04/2016
10

Klantvriendelijk, vakkundig en een goede uitstraling van het hele bedrijf.
Geweldige service !

Service
Dhr Arjen Buringa (Alkmaar)
29/04/2016
8

Tevreden over auto, service en personeel

Service
Glenn (Purmerend)
29/04/2016
8

goede service,komt afspraken na, vriendelijk

Service
Anoniem
26/04/2016
8

een correcte behandeling

Service
eduard veidhuizen (purmerend)
22/04/2016
9

vriendelijk personeel.

Service
Madelon Saraber (West-Graftdijk)
22/04/2016
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goeie service ook.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

goede service, aardig mensen

Service
K.Baptista (Purmerend)
20/04/2016
10

Uitstekende service, klant vriendelijk.

Service
Kees Arbouw (Purmerend)
20/04/2016
10

De medewerkers zijn deskundig, klantgericht en aardig. De werkwijze is duidelijk en informatief. Een prima garage.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

De kosten voor een beurt vind ik heel hoog

Verkoop
H.e.p. Smit (Volendam)
06/04/2016
10

Er word naar je geluisterd en goed ontvangen.

Verkoop
Jaap Brands (Purmerend)
06/04/2016
10

Alles goed beregeld korrect ontvangen goede verkoper zeer vfiendelijk erg hulpvaarxig vooral door de verkoper

Service
Monique Zaal (zaandam)
06/04/2016
10

Zeer fijne mensen en goed uitleg over de onderhoud als je je auto daar brengt

Service
Anoniem
05/04/2016
9

Vakkundig en vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

we hebben geen klachten en omdat we niet veel km. gemaakt hebben i.v.m. ziekte werd niet een grote beurt maar een aangepaste beurt gepland.

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Klantvriendelijke medewerkers die prima service verlenen.

Service
C.Sibbel (Purmerend)
30/03/2016
8

Hij is het waard

Service
Judith Prinsen (Purmerend )
30/03/2016
9

Prima service, altijd overleg mbt onderhoud. Vriendelijk benaderd door de medewerkers

Service
Rob Meijer (Purmerend )
30/03/2016
10

Absoluut de beste van de bekende bedrijven, vakbekwaam vriendelijk 100 % eerlijke informatie en een zeer betrouwbaar merk en medewerkers

Verkoop
W. Post (Volendam)
30/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk. Geven een speciaal gevoel bij aflevering van auto. Prettige onderhandelingen. Goede serviceverlening. Niet alleen rijden we Toyota omdat het een Toyota is maar ook omdat we bij de dealer een goed gevoel hebben.

Verkoop
Anoniem
29/03/2016
8

Klantvriendelijkheid zowel bij de verkoop als bij de werkplaats. Wij zijn al langer bekend bij deze dealer.

Service
Alonzo Jansen (Purmerend)
23/03/2016
9

Ben tevreden, over verwachtingen en aangeboden hulp bij verzekering en dergelijke. Communicatie kan soms net iets scherper, inlichten met dat je iets nog niet hebt, is ook een mededeling voor de klant waar hij/zij iets mee kan.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel en mijn auto keurig terug.

Service
Chris van der Velde (Purmerend)
17/03/2016
9

Correcte benadering netjes een prijs opgave altijd bellen als er iets is er word altijd een kopje koffie aangeboden in de winkel als ik even rond kijk er staat altijd een leen fiets klaar niets is teveel voor de dames en heren.

Service
FJA van Amsterdam (Purmerend)
10/03/2016
9

Sedert de aankoop van mijn Prius (ca.9 jaar terus)hebben zich nimmer problemen voorgedaan en werd ik van goede adviezen voorzien.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Omdat het personeel van deze dealer zeer behulpzaam zijn.

Service
Dhr. M. Boll (Krommenie)
03/03/2016
9

Uitstekend klantcontact en een goede en eerlijke service

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Stabiele garage met vaste personeelsleden die de klant kennen. Men heeft aandacht voor de klant en tracht met de klant mee te denken (wat doorgaans ook uitstekend lukt).

Service
Hans van Weely (Wijdewormer)
02/03/2016
10

Altijd goed overleg met ons over de hoogte van de te verwachten kosten. Ook correct dat er aandachtspunten worden gemeld voor de komende APK.

Service
PMC van der Laan (Purmerend)
02/03/2016
10

Ben heel tevreden over mijn Dealer Toyota
Fijn en correct, die goed uitleg geven, wat er met de auto is .en wat er gaat gebeuren.

Service
Anoniem
24/02/2016
8

goede vlotte service, duidelijke informatie en overleg bij meerkosten, auto goedgekeurd en schoon terug!

Service
Dhr. N.G. Does (Purmerend)
17/02/2016
8

Wij zijn zeer tevreden maar zouden het een aanrader vinden om met slecht weer geen leenfiets mee te geven maar een leenauto of thuisbrengen en ophalen.

Verkoop
Anoniem
15/02/2016
9

Prettig contact al jaren en goede uitleg/voorlichting indien nodig.

Service
G. A. Bulten Nanninga. (Purmerend.)
11/02/2016
10

omdat wij zeer tevreden zijn.

Service
B. Verkade (Purmerend)
04/02/2016
8

goede service, kennis is goed

Service
Jan de Ruyter (Zaanstad)
04/02/2016
9

het totaal is goed, ik heb tijdens dit bezoek ook direct mijn auto laten taxeren en na een zware onderhandeling :-) direct een nieuwe prius 2016 besteld, al stond hij nog niet in de showroom.
Dus vertrouwen is er zeker

Service
Jonk (Purmerend)
03/02/2016
10

Receptie/werkplaats erg klantvriendelijk. Wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en achteraf wordt helder uitgelegd wat ze hebben gedaan. Top.

Service
Nancy Ali (Purmerend)
03/02/2016
10

Ze zijn zeer vriendelijk en staan voor je klaar als er wat is met de auto

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Goede service en komt afspraken na

Service
Anoniem
28/01/2016
10

Goede service en zeer vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Prima service. Er wordt snel en secuur gewerkt. Van te voren weet ik waar ik aan toe ben, zodat ik niet voor onaangename verrassingen kom te staan. Vriendelijke behandeling door werknemers.

Service
Anoniem
25/01/2016
10

Altijd correct en hebben kennis van zaken.
Zeker aan te bevelen!

Service
Ton Runderkamp (Volendam)
21/01/2016
10

Tevreden. Niets op of aan te merken.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Men neemt altijd de tijd alles uit te leggen.

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Hoge kwaliteit en meedenken om auto optimaal te houden.

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
9

Altijd vriendelijk en duidelijk.

Service
Arjan Krijgsman (Zaandam)
20/01/2016
9

Prettige behandeling, goede informatie, duidelijkheid

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
20/01/2016
9

Zeer goede dealer met zeer goede service. Goede en leuke behandeling aan de balie. Alles zeer correct.

Service
Dhr. T. Bijvoets (Purmerend)
20/01/2016
10

Ik ben zeer tevreden over deze Toyota dealer. Wat betreft het onderhoud aan mijn Prius: De ontvangst is prettig en vriendelijk, tevoren wordt verteld wat er aan werkzaamheden wordt verricht, de kosten hiervoor worden tevoren gemeld, de auto was op tijd klaar om te worden afgehaald, de af te rekenen kosten kwamen overeen met wat tevoren was verteld, de auto was keurig schoon.

Service
jef Hillebrink (Volendam)
20/01/2016
10

alles is gewoon perfect geregeld

Service
Joop de Harder (Purmerend)
20/01/2016
8

Ik beoordeel met een 8 omdat een negen of een tien volgens mij teveel van het goede is en men wellicht op zijn/haar lauweren gaat rusten.
Er moet altijd een drive zijn om hoger te komen en dat is goed voor de klant.

Service
J. Hornkamp (De Rijp)
18/01/2016
9

zeer tevreden met alles

Verkoop
dhr. B.Volger (Amsterdam (Oostzanerwerf))
13/01/2016
8

goede ontvangst, duidelijke uitleg, goede verstrekte informatie, goede afhandeling.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Tevreden met de medewerkers, maar niet met de auto

Service
H.S.Schreuder (Zaandam)
04/01/2016
10

Als jarenlange klant vind ik de behandeling en afhandeling van de werkzaamheden aan mijn Toyota altijd tot mijn volle tevredenheid verlopen.

Service
Mw. G. Schipper (Purmerend)
30/12/2015
8

Zeer tevreden over deze dealer/werkplaats; mensen zijn vriendelijk, ter zake kundig, bellen keurig als iets buiten de afspraak valt om dit te bespreken en geven ook nog een elektrische leenfiets mee, wat een service.
Kortom; een dikke pluim!

Service
cwa. Soederhuizen (Landsmeer)
23/12/2015
9

goede behandeling afspraken worden zeer goed nagekomen en altijd vriendelijk bij eventueel meer werk correct van te voren gebeld en opgaaf van de kosten.

Service
Hr. C.J. Bark (Beemster)
16/12/2015
9

Vriendelijk, correct en prima toelichting over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Anoniem
14/12/2015
10

Uiterst tevreden over de gehele be- en afhandeling. Met name de wijze waarop men met klanten omgaat mag een voorbeeld zijn voor velen.

Service
Anoniem
14/12/2015
10

alle werkzaamheden en afspraken naar zijn tevredenheid uitgevoerd

Service
j.p.mars (broek in waterland)
10/12/2015
8

is voor mij een hoog cijfer

Service
r.pen (purmerend)
10/12/2015
10

Weten waar ze mee bezig zijn .
en vertrouwen naar de klant uitstralen.
dat geef mij een goed gevoel en blijf ik terug komen.

Service
H.c.th.zwart (Koog aam)
09/12/2015
9

Ben zeer tevreden over de behandeling.
Alleen wachten duurt altijd lang

Service
tj staats (purmerend)
07/12/2015
8

altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
03/12/2015
10

1. Zeer vriendelijke en doelgerichte telefonische gesprekken.
2.Totale ontvangst in de showroom was uitstekend.

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Je wordt correct te woord gestaan en er wordt gelijk actie ondernomen

Service
B. Kops (Purmerend)
02/12/2015
6

De wachttijd duurde 90 minuten langer dan gepland!

Service
Jan ter Weel (Zuid Oost Beemster)
26/11/2015
10

Ze doen wat ze beloven / Ze zijn zeer klantvriendelijk / Ze zijn zeer behulpzaam / kortom een perfecte garage

Service
J.M Deen (Wervershoof)
25/11/2015
9

Klantvriendelijk

Verkoop
Dhr. P.Schilder (Volendam)
19/11/2015
9

We werden zeer vriendelijk ontvangen. en alles werd goed uitgelegd en de vragen werden beantwoord.

Verkoop
M.van Asselt (Purmerend)
19/11/2015
10

Goede service

Service
Anoniem
18/11/2015
9

alles wordt netjes en klantvriendelijk afgehandeld

Verkoop
Hans S. J. Wortel (Purmerend)
18/11/2015
10

alhoewel ik betreffende auto zelf in onderhoud heb gehad, kan ik geen enkele nadelige reden bedenken jegens de dealer. De ontmoetingen die ik had waren positief.

Service
Dhr. E. du Bois (Purmerend)
09/11/2015
9

Snel, vriendelijk, hulpvaardig en kundig.

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en service gericht

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Vanaf het moment dat je zaak binnenkomt tot het moment dat je deze weer verlaat, geeft je een gevoel of je in de de watten gelegd wordt.

Service
Fam. Cusveller (Enkhuizen)
28/10/2015
9

Een laagdrempelige- en correct afgestemde klantgerichte Toyota dealer welke groots is door haar eenvoud. Wij als klanten stappen altijd met een gevoel zowel de zaak binnen- als ook weer naar buiten. Dat is de juiste synergy welke deze dealer kan geven!

Service
J.B. van Dulst (Monnickendam)
28/10/2015
9

Werd correct en tijdig voorgelicht en geholpen.

Service
j.p. van de Kerkhof (Purmerend)
28/10/2015
9

prima service als mens niet in de 1e plaats als koper

Service
Mw. N van Beek (Purmerend )
28/10/2015
9

Zeer klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
22/10/2015
9

altijd snel bereikbaar en nemen de tijd voor je

Service
Bert Westerveen (Purmerend)
22/10/2015
10

Ik vind dit een top dealer ondanks dat ik jaren vele personensauto's van onze merken Volvo, Mazda en Nissan heb bereden. De aftersales services is voortreffelijk.

Service
Henk v B (Purmerend)
14/10/2015
10

prettig en deskundig in omgang en geen verrassingen achteraf

Service
Anoniem
12/10/2015
10

vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Dhr.Bruggmann (Purmerend)
12/10/2015
10

Correct personeel
komt de afspraken na
auto keurig afgeleverd

Service
dhr. Gihaux (Purmerend)
07/10/2015
8

Ontvangst bij receptie en onderhoudswerkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd.

Service
D.Klok (Broek in Waterland)
07/10/2015
8

Tevreden maar niets is volmaakt

Service
Frits Weener (Monnickendam)
07/10/2015
9

Ze zijn gewoon goed, en prettig in de omgang. Kom daarom al jaren bij deze dealer.

Service
Kees Arbouw (Purmerend)
07/10/2015
10

Inmiddels vele jaren ben ik klant. In al die jaren heb ik enthousiast en betrokken personeel ontmoet. Deskundigheid en service gerichtheid staan hoog in het vaandel.

Service
Henri (Purmerend)
30/09/2015
10

Zij zijn al jaren mijn dealer en zowel bij het aankopen van een nieuwe auto en het onderhoud daarvan ben ik nimmer teleurgesteld. Altijd correct en duidelijk in wat zij zeggen. Niet opdringerig maar de juiste toon met het voorstellen van wat er noodzakelijk is of moet gebeuren aan je auto.
Ik heb gewoon een goed gevoel bij mijn dealer en dat zijn hun verdienste.

Service
Gerard Schotsman (Purmerend)
28/09/2015
9

Prima service en klantvriendelijkheid met een blije lach.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

gewoon recht toe punt top

Service
Peng Liu (Purmerend)
23/09/2015
9

very good service

Service
Henk van Delden (Edam)
21/09/2015
9

De vriendelijke en professionele opstelling van het personeel en betrokken Management.

Service
Anoniem
16/09/2015
10

TOYOTA IS BETROUWBAAR, EN DE TECHNISCHE DIENST ZYN TOPPERS DIE WETEN WAT ZY DOEN!!!!!!

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Ik ben uiterst vriendelijk en zeer correct geholpen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

zeer tevreden en zeer correct te woord gestaan

Service
Erik Jansen (Purmerend)
11/09/2015
9

Goede service, goede communicatie, men houdt zich aan de afspraken.

Service
Rik Visser (Purmerend)
11/09/2015
8

Goed en correct geholpen

Service
Ria de Gooijer-Mul (Purmerend)
27/08/2015
9

De service is goed. Je wordt beleefd en vriendelijk geholpen. Je krijgt goede uitleg over wat er gedaan moet worden en/of wat er gedaan is. Je krijgt op tijd te horen hoe het kostenplaatje eruit komt te zien.

Service
Anoniem
25/08/2015
9

De benadering, uitleg. Je wordt goed behandeld als klant.

Service
Lb Verouden (Purmerend)
24/08/2015
9

Zeer vriendelijke medewerkers.duidelijke uitleg.

Service
J schilder (Volendam)
17/08/2015
10

Altijd goed en geen poespas afspraak is afspraak en goed

Service
Hans A. Eskes (Purmerend)
13/08/2015
8

Op een paar kinderachtige dingen na, zoals afgesproken was bescherming strips te plaatsen aan de zijkanten van de auto en bij aflevering er niet opzaten om reden de niet meer op voorraad te hebben.
Tijd was hiervoor genoeg daar de auto ± een maand later door gedoe in Frankrijk, zoals de dealer mij verteld pas werd afgeleverd.
Ik heb hier enige keren over gebeld maar helaas ze waren er nog niet, na ± een half jaar zijn die, doordat ik de bedrijfsleider erop heb aangesproken alsnog geplaatst, MAAR, ik moest zelf de helft bijdragen wat kinderachtig overkomt zeker wanneer ik niet terugvallen op de verkoper, was reeds weg(geen reden).
Een melding van een "Zwetende waterpomp", hier had ik nog nooit van gehoord. Een waterpomp is lek of niet of een pakking zou kunnen lekken. Vervangen van de waterpomp zou op ± 300,- in of ex B.t.w. zijn geweest. Er heeft waarschijnlijk in de begin periode wat koelvloeistof tussen één van de pakkingen gelekt(gezweet) maar er is nog nooit een druppel koelvloeistof toegevoegd behoev

Service
Anoniem
05/08/2015
10

uitstekende service

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Ik wordt door hen altijd vriendelijk behandeld en krijg een goede en deskundige uitleg van de verrichte werkzaamheden

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop ik als klant te woord ben gestaan en alles is toegelicht. Hiernaast na de onderhoudsbeurt de mobiliteitsgarantie en gratis vervanging van verlichting, bijvullen vloeistoffen ed.

Service
h.westerneng (Monnickendam)
29/07/2015
10

uitermate tevreden , vriendelijk en alles volgens afspraak

Service
Leen van Spankeren (Oostzaan)
22/07/2015
9

Behalve dat min puntje is het volgende ,mijn auto was drie jaar oud 12 januari ging ik voor een half jaar naar Spanje .
Na 1700km merkte ik dat mijn stoel langzaam naar beneden zakte .Dit gebeurde wel meer ,maar ik dacht dat mijn vrouw of mijn kinderen dat deden als ze gebruik maakte van de auto.
Na een half jaar kwam ik thuis en maakte meteen een afspraak bij de garage voor een onderhoudsbeurt.
Ik vertelde het verhaal over de stoel ,ze wilde het wel repareren ,maar het viel niet meer onder de garantie.
Ik kreeg wel een nummerbord houder gratis met de naam van de dealer er op .Dus nu pomp ik elke keer mijn stoel omhoog of ik doe er een blok hout onder de stoel . Een beetje kinderachtig .ik hoop de dealer ook.

Verkoop
Meinoud Kreischer (purmerend)
22/07/2015
9

Vriendelijke ontvangst van de verkoper. Duidelijke informatie en afspraken. Na levering van de auto bereid om vragen te beantwoorden.
Een paar dagen later gebeld door de verkoper om te vragen hoe ik de auto vond en of hij iets voor mij kon doen.
De aflevering van de auto had een feestelijk tintje. Heel erg leuk!

Service
pwa bakker (monnickendam)
22/07/2015
8

is ruim voldoende

Service
rob jensch (purmerend)
15/07/2015
9

goede service, vriendelijk en ter zake kundig

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
8

Bij een 8 kan iemand nog stijgen.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Ze zijn hier zeer klantvriendelijk! Je wordt heel fijn ontvangen, de informatie die zij geven is duidelijk en ze denken met de klant mee in oplossingen. Vandaag de dag een zeer kostbaar goed!

Service
Dhr.drs.A.J.Landwehr. (Zaandam.)
08/07/2015
9

Vriendelijke omgeving,bejegening.Ter zake deskundig.AFSPRAAK IS AFSPRAAK.

Service
Hr.W.Koorndijk (Purmerend)
08/07/2015
9

Je moet altijd iets bewaren voordat je een 10 geeft

Service
Marcel Streefkerk (Purmerend)
08/07/2015
10

Ik krijg vaak opmerkingen over mijn mooie auto.
Door de relatief lage onderhoudskosten, het gevoel van kwaliteit wat de auto meegeeft en daarbovenop de nog eens topservice van Louman is het ook niet gek dat ik dan Louwman en toyota aanbeveel. In vergelijking met mijn vorige zogenaamd zuinige kleine auto betaal ik nu minder en rij ik een dikke auto.

Verkoop
Mevr. O Elerie (Pumerend)
08/07/2015
10

Het persoonlijke contact met de verkoper. Alles werd duidelijk verteld en ik had niet het gevoel met een gladde sales persoon te praten maar een meedenkend persoon. Een testrit maken was geen probleem en alles extra's werden duidelijk en helder uitgelegd.
Toen ik de auto kwam ophalen stond deze midden in de showroom met een rood kleed erover. Als een echt cadeau mocht ik dat eraf halen. Met bloemen en een telefoontje van de verkoper na 4 dagen maakte voor mij de service uitmuntend.

Service
Rob van Klinken (Beemster)
08/07/2015
8

Vriendelijke mensen, goede service, nemen de tijd voor je.

Service
George Wilms (Purmerend)
06/07/2015
9

De behandeling aan de klantenbalie was goed. De uitgevoerde werkzaamheden zijn zowel goed uitgevoerd als wel prima gecommuniceerd

Service
T. Bijvoets (Purmerend)
06/07/2015
10

De mensen van deze dealer zijn terzake deskundig, vriendelijk, komen afspraken na. In geval van een "nood situatie" wordt direkt hulp gegeven.

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Ik zou wel een 10 willen geven maar een 9 is toch ook zeer goed. Ik heb 's ochtends om acht uur de auto gebracht en mocht kiezen uit een gewone fiets of een elektrische fiets. Wat een service! Ik woon in Edam en met 10 minuten was ik thuis. De auto zou voor half drie klaar zijn en dat was ook zo.
Heel hartelijk dank voor de geweldige service.
Vriendelijke groet,

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
10

Super service

Service
Anoniem
18/06/2015
8

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Anoniem
18/06/2015
9

Voor de eerste keer mijn auto in onderhoud gegeven bij deze Toyota garage. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Een aanrader!

Service
Dhr.P.Gaarthuis (Purmerend)
18/06/2015
9

Goede service, kennis van zaken , problemen worden altijd via contactnr. aangegeven en gevraagd of het gerepareerd mag worden, maken altijd de gemaakte afspraken waar.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Service is fantastisch, wordt netjes ontvangen, uitleg is optimaal, wachtplek is goed, koffie is heerlijk etc. etc..

Service
Mevr. Wanda Jacobs-de Graaf (Purmerend)
17/06/2015
9

Zeer tevreden over de ontvangst. En de totale afhandeling van eventuele werkzaamheden.

Service
R. Johansen (Purmerend)
17/06/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de service en hoe de medewerkers mij te woord staan. De medewerkers zijn eerlijk en geven een goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Met andere woorden helemaal top.

Service
Siem Jonk (Volendam )
17/06/2015
9

Goede service, vriendelijke behandeling en ter zake kundig.

Service
dhr c de boer (volendam)
04/06/2015
10

erg goede behandeling top

Service
Hans Dirksen (Purmerend)
04/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Professioneel en altijd bereid toe te lichten en mee te denken; zij zeggen duidelijk vooraf wat zij gaan doen en doen dit ook [keurig]. Mijn ervaring is dat je nooit tevergeefs aanklopt; je wordt of direct geholpen of correct geadviseerd/doorverwezen.

Service
Arco Man (Zaandam)
03/06/2015
8

Vakkundig en vriendelijk personeel. Goede service en afspraak is afspraak

Service
J.M. Deen (Wervershoof)
03/06/2015
9

Vriendelijke en correcte afhandeling

Service
Mw. S de Vries Klinkien (Purmerend )
03/06/2015
10

Goede service aan de receptie
Afspraken worden nagekomen
Leenauto of leenfiets prima geregeld

Service
Theo bosma (Hobrede)
28/05/2015
10

Alles is uitstekend geregeld.

Service
Anoniem
21/05/2015
9

Deze dealer was mij aanbevolen. Medewerker die ik had gesproken en onderhoud op de auto heeft gepleegd, heeft jarenlange kennis en ervaring met Toyota. Relevantie informatie gekregen die ik bij andere dealer nog niet eerder had gehoord. Zeer positief indruk.

Service
Dhr Chris van der Velde (Purmerend)
21/05/2015
9

Correcte behandeling doen wat vooraf belooft is persoonlijk altijd een leen fiets of auto word keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden op tijd gebeld als de auto klaar is.
Zeer tevreden

Service
Anoniem
20/05/2015
8

goede service, aardige mensen

Service
B. Batelaan (Broek in Waterland)
20/05/2015
9

Al jarenlang heb ik zeer goede ervaringen met deze dealer.

Service
Gertjan Middendorf (Purmerend)
20/05/2015
10

Service laat niets te wensen over. Klantvriendelijke 1e klas dienstverlening.

Service
Heynemans René (Purmerend)
20/05/2015
8

10 voor god, 9 voor mijzelf dus 8 maximaal

Service
Anoniem
18/05/2015
9

Goede en prettige dealer. Een 10 had op zijn plaats geweest, maar dat kan niet verbeterd worden.

Service
Anoniem
18/05/2015
8

zijn open over de dingen die gedaan moeten worden aan mijn auto's. vragen worden netjes beantwoord. er wordt de tijd voor je genomen

Service
John Pits (Oostzaan)
13/05/2015
8

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
9

Goede, persoonlijke service. Alles was bij aflevering goed geregeld.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Ik kom er al 15 jaar en altijd vriendelijk geholpen me auto altijd weer goed gemaakt

Service
Mevr. van der Knaap (zaandam)
29/04/2015
8

Er is veel mogelijk en er wordt goed gekeken naar de wensen en behoeftes van de klant.

Verkoop
Rob Meijer (Purmerend)
29/04/2015
10

Dit bedrijf blinkt uit door betrouwbaarheid vakkennis en zeer menselijk en prima service

Service
Anoniem
13/04/2015
10

Deskundig en plezierig in omgang

Service
Caroline van den Haak (Amsterdam)
09/04/2015
10

De mensen die er werken, werken er allang. Ik kom er nu al 10 jaar (niet met dezelfde Toyota, trouwens) en men kent en herkent me. Is belangstellend en altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik leverde mijn auto vuil af voor een beurt en kreeg deze schoon terug. Wat een aangename verrassing!

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Tevreden over service en uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Hr.C.Sibbel. (Purmerend.)
08/04/2015
9

Prettige behandeling.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Goede en vriendelijke uitleg over de werkzaamheden aan de auto.

Service
Anoniem
25/03/2015
7

goede sevice en buiten werkplaats tijd toch geholpen met battery vervangen.

Service
Dhr.F.A.Lieder (Purmerend)
25/03/2015
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en uitstekende service van goede kwaliteit tegen goede prijs.

Service
J. van Dort (Middelie)
19/03/2015
9

Vriendelijk. Over afwijkingen en bijkomende werkzaamheden wordt op tijd en helder contact gezocht. Afhandeling goed. Kleine beurt voor verso werdt door remmen voor ca €700,-

Service
Anoniem
18/03/2015
10

Fijne mensen, goed overleg met mij als klant, kwaliteit op het onderhoud. Ik ben zeer tevreden.

Verkoop
J. Luesken (Zaandam)
18/03/2015
8

Vriendelijke ontvangst en kennis van zaken.

Service
Jacob Dekker (West -Graftdijk)
17/03/2015
9

Prettig geholpen

Service
Anoniem
04/03/2015
8

goede,heldere service

Service
Dhr. Mangold (Hoorn)
25/02/2015
9

Keurig bedrijf waar de klant nog voorop staat

Service
Anoniem
23/02/2015
9

Ik ben altijd zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid bij de garage

Service
Mevr HoffKroon (middenbeemster)
18/02/2015
10

service klantvriedelijk

Service
Anoniem
11/02/2015
5

Onpersoonlijk
Standaard onderhoud prijzig
Uitleg over beurt marginaal (minste van diverse garages)

Service
Rob Meijer (purmerend)
28/01/2015
10

Zeer tevreden.over ontvangst over behandeling en prijstechnisch ook goed

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Komen hun afspraken na. Deze dealer kan ik iedereen aanbevelen!

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Zoals eerder vermeld ben ik gecharmeerd van de manier waarop je bij Louman v/h Compier door de medewerkers wordt behandeld. Monteurs, receptioniste, verkoper, management.
Ik wordt altijd uitstekend geholpen voor wat voor raar of klein klusje of ik ook kom. Zelf ben ik iemand die wat auto's betreft nergens verstand van heeft en ook bang ben voor vuile handen. Ik word altijd met alle egards behandel, wat ik dan ook zeer op prijs stel.

Service
Anoniem
06/01/2015
9

Louman purmerend is naar mijn mening een premium dealer. Klantvriendelijk,professionele organisatie met een persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
29/12/2014
9

Goede service met vriendelijke medewerkers die servicebeurten en problemen goed oplossen.

Service
Anoniem
29/12/2014
9

Goede ervaringen.

Service
Phung (Purmerend)
29/12/2014
10

Vriendelijke en zeer betrouwbare dealer. Klant wordt goed te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en hebben nooit geen klachten gehad.

Service
Joop de Winter (Purmerend)
23/12/2014
10

Altijd de juiste service gekregen op dit adres

Service
C.H. Groen (Amsterdam)
03/12/2014
8

Ik ben wel tevreden en vind het wel een 8 (goed! ) waard.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Uitstekende garage

Service
j.p.mars (broek in waterland)
02/12/2014
8

goed behandeld

Verkoop
Anoniem
01/12/2014
10

Ben zeer correct geholpen. Er werd goed de tijd genomen om mij te helpen. Als het onderhoud net zo goed gaat als het verkoopproces dan ben ik als klant zeer tevreden.

Service
Dhr. G. Leemans (Amsterdam Noord)
01/12/2014
<