Beoordelingen 

612 commentaren van in totaal 612 beoordelingen
Service
Christiaans (Purmerend)
09-08-2019
10

Zeer vriendelijk en professioneel personeel, duidelijk in de communicatie en afspraken.

Service
Stella T (Purmerend)
02-08-2019
10

Het merk Toyota staat niet alleen voor topkwaliteit maar de heren van de Toyota garage Purmerend staan altijd klaar voor advies, keuzes, mee denken, gezelligheid, vakmanschap. Ik rij al 30 jaar Toyota en zou niet anders willen!

Service
mevr. van der Lem
24-07-2019
9

klantvriendelijk, vakkundig

Service
Van Mil
24-07-2019
10

Toyota Puremerend heeft onze klacht serieus opgepakt.

Service
H.J. van Klingeren (Amsterdam)
24-07-2019
9

prima geregeld

Verkoop
Joop de Harder (Purmerend)
23-07-2019
10

Ik ben al jaren klant en diverse Toyota's gekocht. De medewerk(st)ers staan altijd direct voor je klaar.

Service
Dhr. G.v. Niekerk
17-07-2019
10

Het personeel aan de receptie waren zeer klant vriendelijk het was in een woord uitstekend.

Service
George Dikkescheij
17-07-2019
10

Goed geholpen geen verassing achteraf hybride leenauto de nieuwe corolla top

Service
E. Broekhuizen (Enkhuizen)
11-07-2019
8

De wachtruimte en showroom was erg warm door de zon!

Service
Pia Belksma (Purmerend)
04-07-2019
8

Ik ben tevreden.

Service
M. Groen (Purmerend )
04-07-2019
6

Het inplannen van een afspraak duurt lang. Alternatief vervoer (auto) kost geld en was niet meer beschikbaar. Communicatie over wachten op onderhoud was niet goed doorgekomen. Onderhoud was prima. Uitleg wat er gedaan was is niet bekend gemaakt. Er werd gezegd; alles was in orde.

Service
Henk Boltje (Purmerend)
28-06-2019
9

Ik ben reeds 12 jaar klant. Ik ben uiterst tevreden over de behandeling. Een 10 zal ik niet geven. Is ook haast niet mogelijk. Maar het zit er wel tegenaan. Tijdens ziekte hebben uw mensen mij geweldig geholpen en meegedacht. Blijf voorlopig wel Toyota gebruiken. Dank voor de service.

Service
Dick Bond (Volendam)
21-06-2019
10

Makkelijk te bereiken, vriendelijk personeel, en heel belangrijk, de auto is ook zeer tevreden. Erg netjes en schoon.

Service
Wim Wassing (Monnickendam)
21-06-2019
9

Correcte afhandeling van de servicebeurt conform prijsopgave

Service
M. Gentenaar (Volendam)
12-06-2019
8

Ben tevreden

Service
Ate Reus (Purmerend)
07-06-2019
10

Prima service, aardige medewerkers

Service
fam Praag (Jisp)
07-06-2019
10

Zee bekwaam personeel, goede service

Service
Dhr.C.van den Berge (Volendam)
31-05-2019
9

Zie het reeds eerder gegeven (zie eerste vraag) is mijn mening dat deze mensen zich volledig inzette voor de klant als voor LOUWMAN_TOYOTA.

Service
DJ Mink (Purmerend )
31-05-2019
10

Dit was mijn eerste bezoek met onze Toyota die wij overgenomen hebben van onze buurvrouw met haar ben ik tweemaal voor apk geweest en de vriendelijke ontvangst stond mij wel aan vandaar deze Garage

Service
Theo Bosma (Hobrede)
31-05-2019
10

Zo ver ik weet is dit mijn achtste nieuwe auto.Bij diverse dealers heb ik mijn auto's in onderhoud gehad. Maar zoals ik hier wordt geholpen,is voor mij een openbaring.Dit is een felicitatie waard.Houden zo!

Service
W.Haenen
17-05-2019
10

Goede service

Service
Henk v B (Purmerend)
16-05-2019
9

Vriendelijk, behulpzaam, niet op onnodig kosten jagen, professioneel. Kortom ik ben al jaren heel tevreden over deze dealer.

Service
S. de Jong (West-Graftdijk)
10-05-2019
9

Een goede garage welke zijn afspraken nakomt

Service
Robin Kosian (koog bloemwijk)
08-05-2019
10

ik voel me goed behandeld

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
03-05-2019
10

De dealer heeft een vriendelijke en professionele uitstraling. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en krijgt een eerlijk advies. Prima vestiging.

Service
Hr. A.H.Lankhorst (Purmerend)
03-05-2019
9

Al jaren klant in Purmerend en altijd correct geholpen.

Service
H,westerneng (Monnickendam)
03-05-2019
10

Altijd heel vriendelijk en goed geholpen. Een top bedrijf

Service
Bill Kaandorp (Middenbeemster)
30-04-2019
9

Zeer vriendelijk personeel, goede vakmensen met de juiste informatie. Locatie is goed bereikbaar.

Service
Carlo Oversteegen (Assendelft)
30-04-2019
10

Zeer goede service met wat extra werk waarvoor niets betaald behoefd te worden.

Service
Dhr. A. Hoppe (Purmerend)
24-04-2019
8

Louwman Purmerend is een garage die mede zal bepalen welke auto ik blijf rijden. Zo tevreden ben ik. Ik ben zelf aardig technisch en merk dat onderhouds lijstjes niet alleen afgevinkt worden maar ook echt uitgevoerd en dat is helaas niet bij alle garages zo tegenwoordig.

Service
nico anthonie (purmerend)
24-04-2019
10

voor mij een top dealer!!!!!

Service
Jan de Ruyter (Zaandijk)
24-04-2019
9

Komt altijd de afspraken na, geen verrassingen over factuur, en als er dan eens iets fout gaat wordt dat perfect opgelost

Service
Jan Schilder (Volendam)
24-04-2019
10

Het is er altijd fijn om te komen en de koffie staat klaar

Service
HW Groen (Purmerend)
24-04-2019
10

Dealer is erg goed . Jammer dat de hoofd dealer zijn klanten niet terug mailt.

Service
mevr. van der Lem
24-04-2019
9

klantvriendelijke, goed uitleg, persoonlijke benadering, deskundig, denken mee over alternatieven

Service
Hr. G. Leemans
18-04-2019
10

Prettige ontvangst receptie. Goede voorlichting bij werkzaamheden. Vaste prijzen.

Service
Daan (Alkmaar)
10-04-2019
7

Vriendelijk ontvangen! Netjes afgehandeld! Er was een filter vervangen (elk jaar schijnt) maar was me niet helemaal duidelijk welk filter of waar het voor dient.

Service
Mgc Zaal (Zaandam)
10-04-2019
9

Altijd vriendelijke mensen.

Service
Guus (Purmerend)
10-04-2019
10

Bij Louwman Purmerend word ik altijd zeer vriendelijk geholpen. Er wordt bij de beurten, apk en reparaties altijd duidelijk vermeld wat er met m’n auto gaat gebeuren en waarom. De medewerkers komen zeer betrouwbaar over en wanneer ik de auto ophaal wordt alles nog een keer duidelijk uitgelegd. Kortom: top service en top kwaliteit!

Service
Teun Blank (Purmerend)
09-04-2019
9

Je wordt vriendelijk ontvangen, er wordt gevraagd of er aandachtspunten zijn. Als je blijft wachten is er koffie. De auto was op de vooraf afgesproken tijd klaar. Al met al een geweldige dealer.

Service
Izak W.van Zalingen (Purmerend)
09-04-2019
10

Goede voorlichting en prettig kontakt.

Service
B.Coppens (Amsterdam)
09-04-2019
9

Goede service klantvriendelijk en kennis van zaken.

Service
hugo houkes (purmerend)
27-02-2019
9

goede service

Service
Mevr Henschen (Purmerend)
21-02-2019
8

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Familie Swagerman (Purmerend)
20-02-2019
10

Prima service, vriendelijke medewerkers

Service
Dick Overveld (Purmerend)
23-01-2019
9

Gewoon een perfect adres om werkzaamheden aan je auto te laten uitvoeren.Service staat hoog in het vaandel bij deze dealer.Prettige en aangename sfeer in dit bedrijf.

Service
Mevrouw van Vliet
23-01-2019
10

Ik word hier altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. De medewerkers kennen mij en mijn auto.

Service
Marcella van kerkwijk (Zuidoostbeemster.)
16-01-2019
10

Correct,vriendelijk,duidelijk.

Service
A groot
16-01-2019
10

Wordt er altijd zeer goed geholpen

Service
Mevr. Y. de Graaf (Krommenie)
16-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend. Duidelijk in prijs en beloop van keuring of reparatie. Altijd goed overleg over reparaties. Wachtruimte prima, koffie en zelfs soms een broodje aanwezig.

Verkoop
Leo Ditmar (Purmerend )
09-01-2019
10

Een prettige ontvangst en begeleiding gedurende het gehele proces

Service
Hr D. van der Eerden (Berkhout)
04-01-2019
9

Goede en vriendelijke medewerkers, ondanks dat er sprake was van onderbezetting. Qua prijs, mag het voor mijn portemonnee altijd iets minder, maar kwaliteit heeft ook zijn prijs.Ik zou zelf altijd graag als vaste klant willen overmaken via bank, ipv per direct pinnen.

Service
Peeters
04-01-2019
8

Ik ben tevreden over louwman purmerend

Service
HJ Moerkamp (Westgraftdijk )
03-01-2019
8

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Goede accommodatie voor wachten.

Service
Dhr. A. Jansen (Purmerend)
19-12-2018
10

Oprecht vriendelijk en geen poespas!

Service
Arjan Krijgsman (Zaandam)
14-12-2018
10

Goede service. Prettige behandeling. Redelijk in prijs. Afspraken worden nagekomen.

Verkoop
Mevr. Vink (Purmerend)
13-12-2018
9

Klant wordt uitermate voorop gesteld.

Service
Dhr. A. Buringa (Alkmaar)
13-12-2018
8

Klantvriendelijk, betrouwbaar en service gericht.

Service
J. Heiloo
05-12-2018
8

Correcte en vriendelijke wijze van het benaderen van cliënten. Geen vervelende verrassingen omtrent extra kosten. Goede en duidelijke communicatie.

Service
Dhr. G Rebel
05-12-2018
10

klantvriendelijk aan de balie, goede service. tijdig word ik geïnformeerd indien er iets bijzonders met de auto is en besproken over de behandelwijze met de bijbehorende kosten. dan sta je niet voor verassingen zodra er afgerekend moet worden.

Verkoop
p wals (volendam )
05-12-2018
8

was duidelijk en vriendelijk

Verkoop
Willem van Delft (Beverwijk)
05-12-2018
9

Prima uitleg en service

Service
Dhr. G. Bolding (Purmerend)
05-12-2018
9

betrouwbaar, behulpzaam en vakkundig.

Service
Joop de Harder (Purmerend)
30-11-2018
10

Omdat het bedrijf Louman Purmrend dit verdient mede dankzij hun medewerk(st)s die altijd de klant vooropstellen en nooit teberoerd zijn iets extra te doen.

Service
Floris Heuyerjans (Purmerend)
30-11-2018
9

Vertrouwd, vriendelijk, persoonlijk en betrokken.

Service
a.teunissen (purmerend)
30-11-2018
8

Klantvriendelijke benadering, goede informatie, goede koffie en wachtruimte.

Service
Gerald Bouman
30-11-2018
10

Betrouwbaar adres. Vriendelijke en deskundige mensen.

Service
mevr Hamerling (purmerend)
30-11-2018
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
M. & C. Tilgenkamp (Zaandam)
27-11-2018
10

Service is zo goed en de geleverde auto's zo betrouwbaar dat dit reden is om altijd Toyota te rijden.

Service
Stella (Purmerend)
23-11-2018
9

Klantgericht, vriendelijk, kundig, ervaren. Ik zou Toyota en vooral Louwman Purmerend bij iedereen aanraden :-)

Service
Christiaan van der Velde (Purmerend 1447 GV)
23-11-2018
9

Vriendelijke mensen goede ontvangst altijd een fiets ter beschikking erg tevreden.

Service
J.F. De Winter (Purmerend )
23-11-2018
10

Uiterst tevreden en goed afgeleverd.

Service
Matthew Krute (Purmerend)
23-11-2018
10

-

Service
Nvt
23-11-2018
9

Ik vind het gewoon goed.

Verkoop
Harold Groen (Purmerend)
23-11-2018
10

Bij de aankoop van een nieuwe auto geeft deze garage je een gevoel of je naar een feestje gaat. Al het personeel in de showroom is erg meelevend. Dit geeft toch wel een heel fijn gevoel. Zelfs na de aankoop van vele Toyota’s hiervoor.

Service
Herman Zwikker (Monnickendam)
14-11-2018
10

Goede klant vriendelijkheid.

Service
Arbouw (Purmerend)
14-11-2018
10

We zijn al vele jaren klant. In die periode zijn we nooit teleurgesteld. Sterker, iedere keer heb je het gevoel dat je deskundig, sympathiek, en betrouwbaar behandeld bent. Bijv bij schade-afhandelingen is de auto altijd in perfecte staat teruggeleverd. Ook de financiële afhandeling is altijd klantgericht uitgevoerd.

Verkoop
Dhr.H. Passial (Volendam)
09-11-2018
8

Keurig en vakkundig

Service
j.p.mars (broek in waterland)
09-11-2018
10

Prettige behandeling, prettige receptie, goede wachtruimte met keuze aan dranken, krant.

Service
Ymj klaasen bos
09-11-2018
9

Goet geholpen.

Verkoop
Dhr. van Panhuis (Purmerend)
09-11-2018
8

Goede behandeling tijdens bezoek aan de showroom en een zeer actieve en enthousiaste verkoper. Blij met de auto en de service tot nu toe!

Service
Nel bond (Volendam)
02-11-2018
9

Wij zijn altijd zeer tevreden over hoe we alles kunnen bespreken met elkaar. Over de auto reperaties eigenlijk over alles denken ze met je mee.

Service
Bill Kaandorp (Middenbeemster)
02-11-2018
10

Zeer aanspreekbare en vriendelijke medewerkers. Gewoon lekker thuiskomen.

Service
F van Batenburg (Purmerend )
29-10-2018
8

De sfeer is goed, de informatie verstrekking op orde, vragen worden beantwoord, klantvriendelijk en de onderhousbeurten worden goed uitgevoerd

Service
José Lopes (Purmerend)
29-10-2018
9

Goeie service. Altijd goed geholpen. Personeel vriendelijk.

Service
D.van.den.Berg (Purmerend)
19-10-2018
9

ik ben tevreden over de behandeling en het personeel vind ik betrouwbaar.

Service
Jan Veerman (Volendam)
17-10-2018
10

Vriendelijk personeel, goede uitleg over de werkzaamheden en er is gevraagd of ik de gratis update van mijn navigatie nog wou hebben en lekkere koffie.

Service
Berna Deckers (De Rijp)
11-10-2018
8

Prima geholpen

Service
W.Merle
05-10-2018
9

goed bereikbaar.aardig personeel en altijd op tijd klaar

Service
Anneke Giacomini (Purmerend)
05-10-2018
10

Zeer goede service, vriendelijk personeel voor mij een top dealer.

Service
j.p. van de kerkhof (purmerend)
26-09-2018
9

Toyota Purmerend betekend voor mij een volle tevredenheid en service als ik langs kom.

Service
T. Bijvoets (Purmerend)
25-09-2018
10

Ik ben zeer tevreden over Louwman Purmerend. De behandeling is perfect: vriendelijk, deskundig, punctueel en alles precies zoals van tevoren afgesproken.

Service
I Bultstra (Purmerend )
19-09-2018
9

Het personeel is altijd heel klantvriendelijk Ze denken met je mee als er iets isAuto komt altijd gewassen en gezogen terug en de reparatie is altijd keurig uitgevoerd Zijn er bijzonder heden wordt je keurig gebeld Echt een fijne garage om te komen je bent mens geen nummer ????

Service
Mevr. H. de Groot (Purmerend )
19-09-2018
10

Zeer tevreden

Service
M Esveld (Purmerend)
19-09-2018
10

fijne dealer met uitstekende service

Service
Weitz (Landsmeer)
13-09-2018
9

een goede en schoon uitziende garage, fijn personeel, zijn altijd bereid uitleg te geven.

Verkoop
E. Tuijp (Volendam)
12-09-2018
9

Prima service en goede behandeling. Zeer klantvriendelijk.

Service
Erik keizer (Volwndam )
31-08-2018
8

8 is prima cijfer

Service
Fred Lieder (Purmerend )
31-08-2018
9

Vertrouwd, eerlijk, goede service, zeer klantvriendelijk en kundig.

Service
Jan ter Weel (Zuidoostbeemster)
29-08-2018
10

Prima garage, uitstekend personeel, altijd klantvriendelijk kan niet beter

Service
Mevr.Kiemel
23-08-2018
9

Klantvriendelijk personeel en netjes geholpen.

Service
Erik Glänzer (Purmerend )
20-08-2018
7

Leen fiets voldoet niet

Service
Ivo Bischoff (Hoorn)
15-08-2018
7

Tevreden met service beurt.Jammer van computer storing

Service
Willem (Den Hoorn)
10-08-2018
9

Tevreden met deze dealer

Service
Jolanda & Chris Huijs (Purmerend)
08-08-2018
10

Na eenvoudig op internet een onderhoudsbeurt met exacte afspraken en prijsopgave te hebben geregeld, werden we op plezierige en attente wijze ontvangen. De auto was ruim op tijd weer klaar en kon na een heldere en geduldige toelichting weer worden meegenomen. Inmiddels hebben we nog een toyota genomen (via lease), een auris sport, die meer dan uitstekend bevalt.

Service
Bjorn (Purmerend)
08-08-2018
9

Communicatie rond onderhoud goed verlopen en leenfiets mee gekregen.

Verkoop
Judith Prinsen (Purmerend)
07-08-2018
10

Klantvriendelijkheid en uitstekende service staan hier hoog in het vaandel.Al 12 jaar zeer tevreden klant.

Service
Hein smit (Volendam)
07-08-2018
8

Alles goed geregeld klantvriendelijk en alles zoals afgesproken!!zeer tevreden !!!

Service
C.soederhuizen (Landsmeer)
25-07-2018
9

Goede serves en vriendelijk en reparatie altijd goed en met uitleg

Verkoop
Hein Schilder
24-07-2018
9

Vriendelijke mensen, die antwoord kunnen geven op gestelde vragen.

Service
Mevr. R.M.W. Jacobs-de Graaf (Purmerend)
23-07-2018
9

Ik ben al jaren vaste klant van Toyota - Louwman Purmerend en altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Roos (Hoogwoud)
18-07-2018
7

Vriendelijk geholpen, alles was duidelijk over de prijzen. Helaas geen schone auto meegekregen terwijl ik daarvoor wel apart moest betalen.

Verkoop
Armand Landwehr
12-07-2018
9

Zie voorgaande antwoorden.

Verkoop
John Kroon (Volendam)
11-07-2018
8

Prima geholpen en ik zou zeker weer terug komen.

Service
Amnon Hoppe (Purmerend)
11-07-2018
9

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, vriendelijke mensen die met je meedenken.

Verkoop
Gerard Gerrits (Purmerend)
10-07-2018
10

Al jaren bekend bij toyota purmerend als in ouderkerk a.d. amstel

Service
Patrick (Purmerend)
09-07-2018
9

Prima garage...

Service
H. Langeveld (Purmerend)
09-07-2018
8

Ik kom al jaren bij deze garage en het is voor mij een zeer betrouwbaar adres. Goede service met duidelijke adviezen.

Service
Mevr. Runderkamp (Volendam)
09-07-2018
10

Ik Ben zeer tevreden over deze garage en ik word daar Altijd netjes en vriendelijk behandeld.

Verkoop
D. Harmse
04-07-2018
9

Aardig vriendelijk duidelijk

Service
Dhr. T. Beets (Edam)
04-07-2018
9

De mensen bij Louwman Purmerend zijn sympathiek, vakkundig en servicegericht. Alles wordt duidelijk uitgelegd en vooraf worden de kosten gespecificeerd waardoor geen verwarring kan ontstaan na het verrichten van de werkzaamheden.

Service
Arjan Krijgsman (Zaandam)
27-06-2018
9

Aardige behulpzame staf. Duidelijke informatie over kosten en werkzaamheden.

Service
Harm varkevisser (Wormerveer)
27-06-2018
9

Servicegericht en klantvriendelijk.

Service
Dick bond (Volendam)
22-06-2018
9

Heel tevreden. Kwam Zonder afspraak in de werkplaats en werd vriendelijk geholpen.

Service
B Bruining (Amsterdam)
15-06-2018
10

tevreden

Service
E.Westerveen (Purmerend)
13-06-2018
10

Ik ben 100% tevreden over de behandeling van het balie en verkoop personeel en mijn auto's zijn technisch altijd in perfecte staat gebleven en afgeleverd.

Service
Bert Mazurel (Purmerend)
06-06-2018
10

Al meer dan 12 jaar een dealer waar ik op van aankan.

Service
J.Ph. Musch (Purmerend)
06-06-2018
8

De afhandeling van een vakantiebeurt (eigenlijk een naar voren getrokken 105000 km beurt) verloopt prima, correct en zakelijk. Ik mis een beetje de persoonlijk touch.

Service
Gerard Leemans (Amsterdam )
01-06-2018
10

Prettige ontvangst bij de receptie. Aandacht en goede uitwisseling met betrekking tot vragen.

Service
Floris Heuyerjans - 2Divorce (Purmerend)
29-05-2018
10

Een perfecte service, duidelijke communicatie en vriendelijke en klantgerichte personen!

Service
Leo van den Oord (Alkmaar)
24-05-2018
8

Omdat ik keurig word ontvangen en men de gemaakte afspraken nakomt.

Service
Lidy van Oort (Warder)
14-05-2018
8

Heb al eerder verteld dat het 's winters erg koud kan zijn in de wachtruimte, vaak deuren open, geen aparte wachtruimte.
Geen behoorlijke leenfiets en leenauto te duur.
Positief is goede telefonische bereikbaarheid en vaak goede hulp.

Service
Joke Scheele (Purmerend)
04-05-2018
9

altijd behulpzaam

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
04-05-2018
9

Toyotadealer is een fijne dealer die zeer gastvrij met zijn cliënten omgaat, een goed advies geeft en waar je altijd goed geholpen wordt.

Service
Ad Kikkert (Wijdewormer)
02-05-2018
9

Goed werk geleverd! Jammer dat zo'n update vrij lang duurt, maar de koffie was prima.

Service
Mevr. M. Arends
25-04-2018
9

Prima service en aardig behulpzaam personeel.

Verkoop
Kees Kwadijk (monnickendam)
25-04-2018
10

vriendelijke mensen en zeer correcte behandeling.

Service
H?S.Schreuder (Zaandam)
18-04-2018
10

Service en behandeling prima

Service
Kees Roza (Amsterdam.)
18-04-2018
9

tevreden klant.

Service
Cor Sibbel (Purmerend)
18-04-2018
10

Ik wordt altijd correct en goed behandeld.

Verkoop
Ton schilder (Volendam)
16-04-2018
10

We zijn heel prettig geholpen en vooral ontspannen te woord gestaan !

Service
G. Molenaar (Volendam)
12-04-2018
9

Goede service en duidelijk over de kosten.

Service
Dhr. H. Meijer.
05-04-2018
9

Het had ook een 10 kunnen zijn, maar zulke hoge cijfers geef je niet zo gauw. Desalniettemin ben ik zeer tevreden.

Service
KLAAS MULDER (ZAANDAM)
05-04-2018
9

ZEER TEVREDEN

Service
Hr f.wiersma (Purmerend)
05-04-2018
8

Ik werd correct geholpen en er werd verteld wat de kosten waren en ik kreeg een leenfiets om weer thuis tekomen ,daarna werd ik opgebeld om een ruitewisser te wisselen Op tujd gebeld dat de auto klaar was

Service
F jansen poeser
28-03-2018
10

Aardige mensen. Bellen als er iets meer aan de hand is. 3 uur klaar dan 3 uurmklaar

Service
G,van Ve lden (Purmerend)
28-03-2018
7

Ik ben uitstekend behandeld en vindt een zeven erg goed

Service
G.D.Prinsze
23-03-2018
10

Ik vind de service en klantvriendelijkheid uitstekend en ze hebben netjes contact met mij opgenomen toen er bleek dat er meer aan de hand was en we samen hebben besloten om het een niet te doen en dat dan de volgende keer te doen om de kosten te verdelen

Service
Irma Roelofsen Deen (Graft)
14-03-2018
10

Goed geholpen en goed geïnformeerd over de kosten en apk en grote beurt

Service
Axel.R. Stoit (zuidoostbeemster)
14-03-2018
10

Geweldig bedrijf met fijne mensen

Service
johan veenhof (purmerend)
07-03-2018
9

prima garage word vriendelijk behandeld

Service
J. Broeks-Kok (Katwoude)
05-03-2018
10

Alles is goed gedaan. Heb geen enkele klacht.

Service
Frank van V
28-02-2018
9

Alles ging volgens afspraak. Ik ben zeer goed en correct geholpen.

Verkoop
Dirk Kuiper (Monnickendam)
28-02-2018
10

Vriendelijke ontvangst. Hoge mate van servicegerichtheid. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden door ter zake kundige medewerkers. Kortom het ‘ouderwetse’ klant is koning gevoel!

Service
jacob Dekker (West-Graftdijk)
15-02-2018
10

correct behandeld

Service
Nico veldt (Purmerend)
14-02-2018
9

Goed geholpen

Service
Dhr de Rijcke (Purmerend)
07-02-2018
6

Men moet op de kleine dingen letteren en service hoog op de lijst zetten.

Verkoop
piet brouwer (volendam)
24-01-2018
10

je word hier erg goed geholpen.

Service
gerard gerrits (purmerend)
16-01-2018
10

Al heel lang bij deze Toyota dealer. Wordt goed behandeld

Service
Anneke Rietveld (Purmerend )
16-01-2018
10

Bij Louwman wordt ik altijd vriendelijk en snel geholpen en wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren met vooraf een prijsopgave. Kortom ik ben heel erg tevreden.

Service
Anoniem
08-01-2018
9

Zeer attent personeel. Auto sneeuwvrij gemaakt

Service
Mevrouw Pia Belksma (Purmerend)
04-01-2018
10

Ik ben zeer tevreden over reactie per telefoon en de hulp en de snelheid waarmee hulp geboden werd.

Service
AA Jansen (Purmerend)
04-01-2018
10

Een garage zoals die hoort te zijn, vriendelijk medewerkers, geen verrassingen, altijd heldere communicatie en ik voel mij behandeld zoals ik graag behandeld wil worden. Gewoon in één woord; uitmuntend!

Service
W. Gerritsen (Purmerend)
03-01-2018
9

Wordt Vriendelijke te woord gestaan staan klaar als je een defect aan de auto hebt en wordt vaak gelijk verholpen bij kleine dingen.Wordt gebeld als er iets is wat buiten een onderhouds beurt valt met prijs opgave

Service
Iwan Jonk (Volendam)
03-01-2018
10

Bij Louwman Purmerend hebben ze echt verstand van uw Toyota.

Service
Ruud (Purmerend)
27-12-2017
8

Snel geholpen als er iets is met de auto. Gelukkig is dit niet vaak nodig.

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Er wordt gedaan wat afgesproken is, dus geen verrassingen.

Service
Anoniem
14-12-2017
8

Zijn altijd vriendelijk en correct

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Prima service en deskundige medewerkers

Service
Anoniem
13-12-2017
8

vriendelijk personeel.

Service
Hogenhuis (Broek in Waterland)
13-12-2017
10

Service en contact is altijd prettig en goed

Service
Jan sewnandan (Purmerend )
12-12-2017
8

Klantvriedelijk

Service
Sheila van Bezooijen (Purmerend)
07-12-2017
10

Ik kom al meer dan 10 jaar bij **** en zal daar de rest van mijn leven blijven komen. Uitstekende service door proffesionele werknemers en altijd vriendelijk!

Service
Dhr w.j.m.zwarthoed (Volendam)
06-12-2017
9

Kom er al jaren en wordt altijd goed en prettig geholpen.

Verkoop
Joop de Harder (Purmerend)
06-12-2017
10

Van alle bedrijven waar ik auto's heb gekocht ben ik bij Louwman Purmerend naar mijn mening het allervriendelijks behandeld.Geweldig personeel. Zowel bij de adminstratie, receptie, verkoop en werkplaats. Nergens anders zo goe meegemaakt.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Zeer klantvriendelijke garage, vakkundig, medewerkers geven je een vertrouwd gevoel. Kortom prima dealer!

Service
dhr von Winckelmann
06-12-2017
10

Zoals ik al eerder schreef, zolang ik een TOYOTA rij, blijf ik bij deze dealer.Ze werken netjes en goed.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Zeer correcte service.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Bijna altijd ben ik volledig tevreden over de ontvangst, de behandeling van de auto en de exacte opgave van de kosten.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

goed en duidelijk uitleg gekregen over te verrichte werkzaamhedenen prettige en aardige mensen die hielpenik ben een tevreden klant.

Service
Priscilla (Purmerend)
29-11-2017
10

Ga zo door ! De service is zoals altijd weer top! Ik zou niet zo gauw overstappen naar een ander merk auto omdat de sfeer en goede afhandeling hier altijd vertrouwd goed is.

Service
Anoniem
24-11-2017
9

vriendelijke persoonlijke benadering en transparantie mbt afspraken

Service
Anoniem
23-11-2017
8

Kom er te weinig om goed te beoordelen

Service
Joop de Winter (Purmerend)
23-11-2017
10

Prima en duidelijk

Service
Frans sScholten (purmerend)
22-11-2017
8

Je word er altijd goed en hartelijk ontvangen. aan leen auto's of fietsen nu zelfs een brommer geen gebrek. Dat is goed.Maar wat ik wel mis (wat in het verleden wel was) een hoesje voor je sleutels, die van vroeger hebben ook niet het eeuwige leven.Als dat er weer kan komen zou dat top zijn.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

attente medewerkers, accuraat werk, goede service, afspraken worden nagekomen

Service
V.M.M. Smit -van Wattingen (Purmerend)
14-11-2017
9

attent personeel- profesioneel behandeling.snelle service

Service
Ruth Relyveld (Purmerrend)
01-11-2017
8

correcte behandeling op op financieel gebied

Verkoop
kooij (oostzaan)
01-11-2017
8

de verkoop afdeling ben ik zeer tvreden over maar de reseptie heb ik zoms wel een probleem

Service
C.soederhuizen
01-11-2017
9

Altijd goede kwaliteit van reparatie en correcte behandeling Afspraken worden correct verwerkt

Service
A. Hoppe (Purmerend)
01-11-2017
9

Service hoog in het vaandel en er wordt ook meegedacht met de klant. Ik kom graag terug.

Service
jaap Bos (Oosthuizen)
25-10-2017
9

Vriendelijk en voorkomend personeel.De eventuele reparaties worden besproken en naar tevredenheid uitgevoerd

Service
Anoniem
23-10-2017
9

Betrouwbaar, vakkundig en een prettig contact

Service
J.J. de Harder (Purmerend)
18-10-2017
10

Sinds een aantal jaren ben ik afnemer van Toyota auto's. De service die ik hier ontvang heb ik nog nooit eerder bij andere dealers van andere merken mogen ontvangen.Dut zegt genoeg.

Service
Dhr,J .F .Weener (Monnickendam)
16-10-2017
10

Heel klantvriendelijk, en deskundig wat na elk bezoek weer een tevreden gevoel geeft.

Service
Anoniem
11-10-2017
5

Informatie moet beter en fout beter uitleggen

Service
Anoniem
04-10-2017
8

Na het ophalen van de auto bleek de achterruitverwarming niet meer vast te zitten. Tijdens de servicebeurt is het ook niet teruggekoppeld. En bij mijn weten heb ik er zelf ook niet opgelet. Vervelende is dat je twijfelt aan waar het is ontstaan. Hierover direct melding (15 min later gebeld maar niemand nam op en zaterdag bij de verkoper gemeld) gemaakt en maandags om antwoord gevraagd. Bleek een dure reparatie te zijn. De twijfel is niet weggenomen. Als deze stuk zou zijn ingeleverd, dan zou tijdens de service monteur dit moeten melden aan de chef. Die mij als klant dit dan meldt. Dit is niet gebeurd.Dus zit ik met een kapotte achterruitverwarming. Mijn twijfel eis niet weg.

Verkoop
Staf Gerrits (Purmerend)
04-10-2017
10

Vriendelijk personeel. Verkoper die meedenkt, de tijd neemt en goede uitleg geeft.

Service
Anoniem
29-09-2017
10

De mensen zijn erg vriendelijk, weten waar ze het over hebben je weet waar je aan toe bent.

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
10

Goede service en betrouwbaar

Service
Anoniem
27-09-2017
8

Alles wordt netjes uitgelegd prijsopgave vooraf.Alleen jammer dat er geen gratis leensauto wordt meegeven als je buiten Purmerend vandaan komt.

Service
Anoniem
20-09-2017
9

Prima service

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
10

Zijn keurig te woord gestaan en geholpen. Veel deskundigheid. Vriendelijk personeel. Het ophalen van de auto was een bijzondere gebeurtenis. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Madelon Saraber (West-Graftdijk)
13-09-2017
10

Altijd vriendelijk personeel. Deskundige medewerkers die met de klant meedenken en uitstekende service. Ik ben niet voor niets al 15 jaar klant!

Service
Dhr. P. Schoester (purmerend)
11-09-2017
9

Altijd correct vriendelijk en duidelijkheid wat betreft kosten.

Service
Dhr. C. ten Have (Purmerend)
07-09-2017
10

Op voorhand keurig geïnformeerd over prijs en onderhoudswerkzaamheden. Vriendelijke, doch zakelijke ontvangst aan balie. Ook daar nog uitleg gekregen. Ik ben volgens afspraak teruggebeld bij constateringen en noodzakelijke extra's en na mijn toestemming zijn deze ook uitgevoerd. Deze dealer houdt zich aan zijn afspraken en is zeer klantvriendelijk

Service
Jeroen eversdijk (Heerhugowaard )
06-09-2017
7

Ik kom voor onderhoud

Service
Harold Groen (Purmerend)
31-08-2017
10

Zeer prettige garage met erg vriendelijk en zeer proffesioneel personeel . Je voelt je er meteen thuis.

Service
Anoniem
17-08-2017
10

Al jaren lang een uitstekende deskundige service.

Service
Siem de Jong (West-Graftdijk)
11-08-2017
10

Onzinnige vraag je geeft een 10 omdat je tevreden bent

Service
Henk Westerneng (Purmerend)
09-08-2017
10

Deskundigheid

Service
W.stoelinga (Ilpendam)
09-08-2017
8

Heelduidelijk advies

Service
Dhr D. Wadey (PURMEREND)
09-08-2017
9

Altijd goed onvangst, sfeer, service en diensten. Persoonlijk aandacht ongeacht hoe klein (of stom) de vragen ook op prijs gesteld.

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
7

Het is voldoende.

Service
Dhr. B. Kops (Purmerend)
27-07-2017
9

Omdat de service, uitstekend is en bediening uitstekend

Service
Anoniem
27-07-2017
10

Tot op heden correcte en vriendelijke ontvangst bij de receptie. Goede begeleiding en zeer voorkomend. Zelfs een persoonlijke goede reiswens vanuit de werkplaats bij een service beurt . Dank voor deze service.

Service
A Belfor-MacLeod (Purmerend )
26-07-2017
7

Onderhoud is duur

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Goeie garage met eerlijk advies en geen nare verrassingen achteraf.

Service
R.poldervaart@hotmail.nl. poldervaart (Purmerend )
24-07-2017
10

De dame of heer geven goede voorlichting over de outo

Service
Nico veldt (Purmerend)
24-07-2017
10

Omdat ik goed wordt geholpen

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Aardig personeel.

Service
Anoniem
13-07-2017
7

Vriendelijke mensen, kostenopgaven vooraf gehad en naast het vervangen van een wiellager kon er ook nog ad hoc een beurt worden gedaan. Showroom is wel verouderd en staat wat vol met auto's.

Service
Anoniem
13-07-2017
9

klantvriendelijk. ze weten je bij naam. prijsopgave klopt altijd met eindafrekening. als er iets bijzonders is wordt je gebeld en geïnformeerd over de werkzaamheden en de prijs.

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Het was redelijk makkelijk een afspraak te maken. Ik heb netjes een toelichting van de kosten en werkzaamheden gekregen op de dag van onderhoud. Ik ben erg tevreden.

Service
Anoniem
06-07-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
05-07-2017
9

Goede dealer, vriendelijk personeel

Service
De Heer L.Btoeksmit (Monnickendam)
30-06-2017
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en zijn zowel over de dealer én het merk Toyota zéér te spreken.

Service
G.van Velden (Purmerend)
26-06-2017
8

Keurige bediening en heel correct

Verkoop
Theo Bosma (Hobrede)
21-06-2017
9

Ik kom al jaren bij deze dealer,eerst met Suzuki,daarna met Toyota.
Wanneer het niet zou bevallen,was ik lang weggeweest.

Service
Hilgen (Purmerend)
21-06-2017
8

Ik belde voor een dynamo en deze was met prijs bij deze officieele dealer het gunstige.
Toen deze besteld was was deze ook nog super op tijd geleverd en voor verwachting al klaar. Echt SUPER!

Verkoop
Anoniem
19-06-2017
9

De klantvriendelijkheid staat voorop. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, ook al is het maar een korte vraag. Ik kan er altijd binnenlopen.
Wanneer er iets met je auto is, krijg je uitleg en denken ze met je mee.

Service
Arjen Buringa (Alkmaar)
16-06-2017
8

Klantvriendelijk.
Kennis van zaken.
Afspraken worden nagekomen.
Betrouwbaar.
Prettige sfeer.

Verkoop
S.G. van der Kooij (Purmerend)
12-06-2017
10

Zeer vriendelijk en attent personeel dat op alle vragen, zowel technische als procedurele, antwoord heeft. Dat in combinatie met de al jaren persoonlijk ervaren betrouwbaarheid van Toyota (en de landelijke firma Louwman) maakt dat ik deze dealer van harte kan aanbevelen!

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Prima service, er wordt goed meegedacht over inruilmogelijkheden, er wordt creatief meegezocht om de nieuwe auto te vinden die aan al onze wensen voldoet. Er wordt ruim de tijd genomen om te informeren over alles wat voor jou als klant belangrijk is.

Service
A.R. Stoit
31-05-2017
10

Geweldige dealer met zeer goede service.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
10

Wij werden geholpen door een zeer goede verkoper doet alles voor je stelt je gerust heel bluj met deze verkoper door hem hebben we de auto gekocht pro iciat met zo een verkoper

Verkoop
Ronald Bakker (Purmerend )
24-05-2017
8

Vriendelijk en toegankelijk bedrijf

Service
Jouke Osinga (Markenbinnen)
24-05-2017
8

Goed en snel geholpen. De Landcruiser is weer probleemloos naar Zweden op en neer geweest.

Verkoop
Anoniem
22-05-2017
9

Wordt goede service verleent, wordt goed meegedacht/advies gegeven bij de aankoop en onderhoud van de auto

Verkoop
Robert Boersma (Purmerend)
22-05-2017
9

Zeer prettige auto dealer en onderscheidend met hoe zij nieuwe klanten welkom heten. Geen standaard verkooppraatjes maar goed luisterend naar de behoefte van de klant, de tijd nemen voor al je vragen en vooral deskundige instructie en eerlijk advies. Het voorstellen aan de receptie/hoofd werkplaats vond ik uniek en nog niet eerder meegemaakt bij andere dealers. After sales wordt vaak genoemd bij dealers, maar Louwman belde wel binnen 2 weken of alles na wens was. Ook prettig dat ze je navigatie systeem kosteloos willen updaten. Kortom voor jarenlang rij plezier is het fijn om te weten dat je voor pech en service kan terugvallen op een betrouwbare dealer als Louwman.

Verkoop
Ad Kikkert
19-05-2017
9

Prettige ontvangst, duidelijke informatie.

Service
Anoniem
17-05-2017
8

Gewoon

Verkoop
Adriaan Torenburg (Purmerend)
11-05-2017
9

Vriendelijke en hulvaardige mensen. Prima service.

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Naast het goede product dat er wordt aangeboden, is het personeel altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Duidelijkheid van te voren en een prima service

Verkoop
F Kroon (Purmerend)
10-05-2017
10

Professionele en toch aardige behandeling.

Verkoop
Kees Arbouw (Purmerend)
10-05-2017
10

Het belangrijkste contact hebben we met het werkplaatspersoneel aan de balie en soms in de garage. Deze medewerkers zijn klantgericht, deskundig en staan altijd voor ons klaar met oplossingen. En, ze zijn ook heel aardig.
Al ruim 11 jaar zijn we tevreden klanten

Service
H.Bouber (Purmerend)
08-05-2017
9

Toyota Purmerend heel vriendelijk geholpen door receptie medewerkers en niets dan lof voor de monteurs voor de servicebeurt en schone auto

Service
Anoniem
03-05-2017
9

zeer tevreden

Service
Patrick Rek (Purmerend)
03-05-2017
9

Zeer betrouwbaarder,nooit klachten.
Goede garage.

Service
Stella Tuin (Purmerend)
03-05-2017
10

Ik ben al vanaf mijn 19e klant bij Toyota Purmerend, vanaf het moment dat ik van mijn pap een 2e hands Toyota Starlet kreeg en nu (op mijn 47e) nog steeds klant. Niet alleen de Toyota zelf is geweldig (ik rij nu een hybride) maar de garage denkt altijd met me mee, is behulpzaam en duidelijk over de prijs en service. Sommige mensen werken er al zolang ik weet en dat geeft ook aan dat het een goede werkgever is. Kortom, ik zou niet anders willen dan in een Toyota rijden.

Service
Herman Bosschert (Purmerend)
01-05-2017
9

Vriendelijk personeel, accuraat en beleefd. Afspraken worden nagekomen.

Service
Emmanuel M. Achiri
26-04-2017
9

Goed werk.

Service
Anoniem
24-04-2017
6

Er is naar mijn inzien verkeerd gehandeld betreffende de kapotte airco van mijn Toyota Aygo.

Service
Anoniem
24-04-2017
9

vlotte en duidelijke afhandeling van de service beurten.

Service
H.S.Schreuder
19-04-2017
10

Omdat de teverwachte service na zoveel jaar dat ik bij toyota purmerend kom onveranderd is gebleven.

Service
Henk vB (Purmerend)
18-04-2017
9

Correcte manier van klantbenadering en je krijgt niet het gevoel dat er wordt gesjoemeld met onnodige onderhoudskosten

Service
Dhr. G. Wilms (Purmerend)
18-04-2017
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Alle werkzaamheden goed en volgens afspraak uitgevoerd.
Een keurig schone auto terug gekregen

Service
G Hennephof van prooijen (OOSTZAAN)
12-04-2017
10

Ik vind dat ik zeer netjes geholpen ben en ga zeker terug vond het top alles was goed geregeld en vond iedereen super aardig

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Ik ben zeer tevreden

Service
Willems (Alkmaar)
31-03-2017
8

Altijd correcte behandeling en afhandeling. Er wordt duidelijke informatie verstrekt als je er om vraagt.

Service
Anoniem
29-03-2017
10

Als ik mijn toyota aygo breng hoor je van te voren wat ze gaan doen en wat de factuur is.

Service
George Dikkescheij (Amsterdam)
29-03-2017
9

keurig en goed geven het idee dat je nog echt klant bent

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Zeer vriendelijk en professionele personeel.

Service
Rob Meijer (Purmerend )
23-03-2017
10

Ben al vele jaren tevreden over het bedrijf , over de vakbekwaamheid, klantvriendelijk, en ook met koop en inruil van mijn verschillende toyota's uitermate tevreden, nooit teleurgesteld Top dealer

Service
Dhr. H. van Mullem (Purmerend)
23-03-2017
8

Wordt al vele jaren goed en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
16-03-2017
7

Wordt netjes te woord gestaan alleen jammer dat er geen vervangende auto is voor mensen die niet uit deze plaats komen.

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Goed ontvangen.
Leenauto aangeboden welke ik niet nodig had die dag.
Telefonische prijsopgave na inspectie en keuring.
Altijd een kop koffie.
Tijdens bezoek in showroom leuk gesprek met de hoofd verkoop en verkoper over eventuele aankoop in de verre toekomst.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Erg klantvriendelijk en goede service

Service
jacob Dekker (West-Graftdijk)
09-03-2017
8

vriendelijke balie medewerkers snel klaar gemaakt

Service
mw. Adrie Ruig (Krommenie)
08-03-2017
9

Voel me welkom, krijg goede en volledige informatie. Afspraak is afspraak.

Verkoop
Roy Lodik (Purmerend)
08-03-2017
9

Ik was niet vertrouwd met de garage ( was de eerste keer dan ik daar aan kwam ) maar ik werd vriendelijk ontvangen, de sfeer was goed.
Personeel was zeer sociaal bewogen, de juiste inzet, daarom zou ik iedereen aanbevelen een bezoek te brengen bij Louwman garage.

Service
JAN VAN OS (ILPENDAM)
08-03-2017
9

Vooraf een afspraak gemaakt , APK door gesproken ,daarna de bijkomende rep.door gesproken en alles keurig afgewerkt. Tijdens het wachten aan de leestafel leuke gesprekken met andere mensen,en!!!! heerlijke KOFFIE.

Service
Anoniem
01-03-2017
9

Zeer vriendelijk te woord gestaan en tevreden over uitleg werkzaamheden.
Auto had wel even door de wasstraat gemogen na een grote beurt en apk.
Dan had ik een 10 gegeven.

Service
H. van Weely (Wijdewormer)
23-02-2017
10

Al zo'n jaar of dertig rijden we Toyota, zeer tevreden over de kwaliteit van de auto's en al die jaren een zeer tevreden klant van vele jaren bij Compier en nu bij Louwman te Purmerend. Dezelfde prettige manier van informatie geven is gebleven bij Louwman en de prijsopgave is altijd correct en kloppend.

Service
Anoniem
22-02-2017
6

Er wordt goed gesleuteld.
Men probeert bij een onderhoudsbeurt veel mee te verkopen, wat men niet kan onderbouwen of wat niet van toepassing is. Opletten!

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Ik word altijd prettig geholpen door vriendelijke medewerkers en de auto komt weer goed en schoongemaakt terug.

Service
Anja Kahlman (Purmerend)
22-02-2017
9

Ik kwam voor het eerst bij deze dealer.
En werdt bij de receptie zeer klantvriendelijk en netjes ontvangen,ook de monteur die mijn auto heeft gerepareerd kwam
netjes uitleg geven over de reparatie.
Louwman Purmerend verdiend een "WARME DOUCHE " en ik zal zeker klant blijven hier met mijn oude autootje.

Service
Anoniem
22-02-2017
9

zeer tevreden, goede service.

Verkoop
Dhr. R.M. van Velzen (Monnickendam)
22-02-2017
9

Klant vriendelijk en neemt alle tijd voor je

Service
Anoniem
21-02-2017
9

kennis van zaken

Service
Anoniem
16-02-2017
10

Vriendelijke, klantgerichte en persoonlijke benadering van personeel, zowel van verkoop, receptie als monteurs. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Mochten er onverhoopt extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan wordt daarover eerst contact met de klant opgenomen. Daarnaast is het prettig en is het ook een goed signaal naar de klant toe dat medewerkers doorgaans langer bij dit bedrijf werkzaam zijn. Mede daardoor is de deskundigheid uitstekend te noemen.

Verkoop
Anoniem
15-02-2017
10

Heel goed geholpen.

Service
Theo Spekkers (Purmerend)
15-02-2017
10

Goede service, altijd vriendelijk geholpen. Zeer tevreden

Service
Wesley Meijer (Purmerend)
14-02-2017
10

Ze staan voor Kwaliteit,Service, transparentie, betrouwbaar en het onderhoud is niet duur. Ik ben zeer tevreden over Louman Purmerend.

Verkoop
Anoniem
03-02-2017
9

Goede service wordt met je meegedacht als er iets is altijd vriendelijk en aardig

Service
gerard gerrits (purmerend)
19-01-2017
9

al jaren Toyota rijder en de zelfde dealer

Service
Hr. H.J.G. Gierman (Purmererend)
19-01-2017
10

De wijze waarop ik geholpen ben toen ik op zaterdag met een lege accu stond, daar was ik heel blij mee.

Service
Dhr. M.J. Kok (Purmerend)
22-12-2016
10

Een zeer goede dealer met vriendelijk en behulpzaam personeel en bekwame monteurs. Mijn auto is daar in zeer goede handen, en ik krijg goede adviezen als er iets niet in orde komt. Gemaakte afspraken worden goed en volledig nagekomen.

Service
W.J. van Veen (Amsterdam)
16-12-2016
9

Mijn auto heb ik reeds 12 jaar [vanaf nieuw] in onderhoud bij deze dealer en ik ben nog steeds te vreden over de wijze waarop ik wordt behandeld.

Service
Kees Arbouw (Purmerend )
14-12-2016
10

De deskundigheid en klantgerichtheid zorgen voor uitstekende kwaliteit. Prima service, zoals uitleen ebike en gratis leenauto. Aardig personeel, behulpzaam en deskundig.

Verkoop
Fam W Bierman (Purmerend)
14-12-2016
9

omdat wij super goed geholpen zijn

Verkoop
WIM van der MEIJ (Purmerend)
09-12-2016
10

De mensen die daar werken zijn zeer klantgericht, uiterst vriendelijk en serieus.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Goede service. Prijzen onderhoudsbeurten zijn pittig, maar dat ligt niet aan de dealer zelf. Dealer geeft goede (gratis) service indien nodig.

Service
Anoniem
24-11-2016
9

Zeer klantvriendelijk, goede informatie wanneer bij kleine of grote beurt extra handelingen, aanpassingen en/of werkzaamheden worden geadviseerd.

Service
Mw. M. Flipse (Purmerend)
24-11-2016
10

Professioneel in uitvoering en contact, goede adviezen waarover direct overleg. Geen verrassingen; vooraf prijsopgave en achteraf duidelijke uitleg. En de auto helemaal schoon op tijd weer retour. Petje af voor de service.

Service
Smit B (Purmerend)
18-11-2016
10

Persoonlijke behandeling en interesse. Onderhoud uitgevoerd als afgesproken.

Service
Anoniem
18-11-2016
9

Zeer prettig personeel, terzake kundig

Service
Piet Prins (Purmerend)
10-11-2016
9

Je wordt altijd uiterst correct en professioneel geholpen.

Service
Pia Belksma (Purmerend)
26-10-2016
10

De receptie en het personeel dat ik spreek is correct en geeft uitleg, waar nodig, over de te verrichten werkzaamheden. Overleg over zaken die vooral niet besproken kunnen worden is duidelijk. De service is uitstekend.
n.b. Wat ik jammer vind is dat er geen leenauto of een andere oplossing mogelijk is voor werkzaamheden die langere tijd nodig hebben. In de wachtruimte ligt leesmateriaal en is een koffieautomaat te gebruiken. Medewerker(s)daar zijn vriendelijjk.

Service
Anoniem
24-10-2016
7

Zeer vakkundige receptiemedewerkers en servicemedewerkers doen hun best om goede service te leveren, ook als er iets niet in orde is maken ze het snel weer goed.

Service
Anoniem
24-10-2016
8

Alles is correct afgehanded

Service
Anoniem
07-10-2016
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Alonzo Jansen (Purmerend)
30-09-2016
10

Vriendelijke mensen met kennis van zaken, geen arrogante mensen gewoon "down to earth". Duidelijke communicatie, professioneel. Ik ga met plezier naar ze toe.

Service
Anoniem
29-09-2016
9

Er blijven altijd verbeter punten

Service
M. Cantineau (Amsterdam)
22-09-2016
8

Ik geef toyota dealer Louwman te Purmerend een 8 omdat ik zeer tevreden ben over de uitgevoerde werkzaamheden en de gevoerde communicatie daaromtrent. Er valt altijd nog wel iets te verbeteren alleen weet ik nu nog niet precies wat.

Service
Anoniem
16-09-2016
8

prima service, afspraken worden nagekomen, aardig personeel

Service
Dhr. P. Schoester (Purmerend)
14-09-2016
10

Alles tot in de puntjes verzorgd

Service
Tj Staats (Purmerend)
12-09-2016
9

Ze doen hun werk goed daar om kom ik altijd terug.

Service
Anoniem
05-09-2016
10

prima service, vriendelijk, correct personeel

Service
Anoniem
31-08-2016
9

Klachten worden goed naar geluisterd en correct uitgevoerd nooit geen problemen gehad

Service
Ahmet Erdogan (Purmerend)
29-08-2016
9

Ontvang is goed, beoordeling schade idem, afwerking idem!

Service
Anoniem
10-08-2016
8

Deze dealer is fijn om mee te werken, afspraken kunnen eind v/d dag gemaakt worden (ipv 's morgens om 08:00). Kostenindicaties worden goed en volledig verstrekt en de uiteindelijke prijs ligt vaak onder de indicatieprijs. Ze leggen alles goed uit dus het is fijn zaken doen.

Service
Mew
10-08-2016
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
H. Langeveld (Purmerend)
10-08-2016
9

Wij komen al jaren bij deze dealer en door hun persoonlijke benadering in combinatie met de goede service, kijken wij niet eens verder.
Gewoon een uitstekende dealer.

Service
Anoniem
08-08-2016
8

Correcte afhandeling van de service beurt en ondanks de airco pas een service buurt had gehad toch controle uitgevoerd waarbij een defect is gevonden, dus toch goede service.

Service
LB Verouden (Purmerend)
03-08-2016
10

Prettig en vakkundig personeel.

Service
Mevr de Gooijer (Purmerend)
27-07-2016
9

Tot nu toe zijn wij heel erg tevreden

Service
Anoniem
27-07-2016
8

tot nu nooit met onverwachte hoge kosten te maken gehad . correcte afhandeling

Service
Mevr. Heus (Purmerend )
27-07-2016
10

Goede service, vriendelijk personeel.
Snelle reparatie

Verkoop
Anoniem
19-07-2016
10

Alles was duidelijk en goed geregeld.

Service
j.p. van de kerkhof (purmerend)
14-07-2016
9

dit is voor mij het vertrouwde adres om te kopen en te worden geholpen, beter kan niet

Service
mevr. runderkamp (Volendam.)
13-07-2016
10

Ik ben zeer tevreden over de garage en de medewerkers.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Vriendelijk medewerkers, betrouwbaar, prijsbewust, goede reparaties/service.

Verkoop
Dhr. van den Brink (Purmerend)
13-07-2016
10

Prima advies, prima service

Service
Anoniem
08-07-2016
8

Nette tevreden afhandeling, vriendelijk personeel, dat weet waar ze na een bezig zijn

Service
Anoniem
06-07-2016
10

al negen jaar een tevreden klant

Service
Henk van Ballegooijen (Purmerend)
23-06-2016
10

vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
23-06-2016
9

Prima en correct te woord gestaan. Duidelijke informatie en netjes afgehandeld.

Verkoop
Anoniem
23-06-2016
8

Prima service

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
9

Zeer vriendelijke mensen goede en duidelijke uitleg over de auto. Kan altijd terecht voor informatie.

Service
D.van.den.Berg (Purmerend)
20-06-2016
10

Ben tevreden over de behandeling en zijn erg vriendelijk.

Service
Mw R. van der Spek (Purmerend)
15-06-2016
10

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers, altijd behulpzaam

Verkoop
W.M.Jonk (Volendam)
09-06-2016
8

wordt goed geholpen.

Service
Anoniem
09-06-2016
9

Al meer dan 10 jaar klant een zeer tevreden klant. "Afspraak is afspraak" is volledig van toepassing op deze dealer.

Verkoop
Anoniem
08-06-2016
9

Vriendelijk vaakbekwaam personeel

Service
Nel bond (Volendam)
03-06-2016
9

Wij zijn altijd tevreden... Er word ons van te voren precies vertelt wat er gaat gebeuren, en daar kunnen we dan ook echt van op aan. En vooral omdat iemand die bij jullie werkt, onze auto smorgens mee neemt en savonds weer schoon en wel weer terug zet in onze straat, omdat hij dicht bij ons woont.

Verkoop
Kandhai (Den haag)
02-06-2016
8

Goede ontvangst, mooie locatie, en fijne omgeving

Service
Anoniem
01-06-2016
8

Professioneel en vakkundig geholpen.

Service
Dhr. Dobber (Landsmeer)
26-05-2016
10

netjes en vriendelijk geholpen.

Service
C. Onstwedder (Zaandam)
20-05-2016
8

wordt correct behandeld

Service
Anoniem
18-05-2016
8

Vriendelijk personeel, opdracht volgens afspraak afgehandeld. Geen verrassingen.

Service
Gea Schoonewelle (Purmerend)
18-05-2016
10

Prima service, goede klantvriendelijkheid, duidelijke afspraken vooraf.

Verkoop
Marjan Bonouvrié (Edam)
18-05-2016
10

Prima service en correcte benadering. Top !

Verkoop
Jan de Ruyter (Zaandijk)
17-05-2016
9

Een zeer prettige dealer die er alles aan doet om het goed te krijgen.
ook het plannen en nakomen van afspraken over onderhoud gaat zeer goed

Service
Dhr.von Winckelmann W.R.L (Purmerend)
11-05-2016
10

Ik ben al 'tig' jaren klant en nog steeds tevreden, zeer tevreden zelfs.Mocht ik ooit het geld hebben dan koop ik een volvo, m'n grote wens, dan pas vertrek van Toyota. Sorry.

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
9

- de tijd zowel voor aankoop vragen als after sales
- makelijk benaderbaar
- makelijk bereikbaar
- onderhoud ook goed en vakkundig uitgevoerd

Service
Anoniem
09-05-2016
8

Ik kon snel terecht, materiaal wordt snel besteld en vlot vervangen.

Service
hennie bouber (purmerend)
06-05-2016
9

personeel zeer vriendelijk en kennis van zaken prettige wachtruimte

Service
Glenn (Purmerend)
29-04-2016
8

goede service,komt afspraken na, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
29-04-2016
10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop ons een nieuwe auto is verkocht en de jarenlange goede service die we op onze vorige Toyota's hebben gehad, bij v.h. Compier nu Louwman Purmerend.

Service
Dhr Arjen Buringa (Alkmaar)
29-04-2016
8

Tevreden over auto, service en personeel

Service
C.J.J.Uiterwaal (Edam)
29-04-2016
10

Klantvriendelijk, vakkundig en een goede uitstraling van het hele bedrijf.
Geweldige service !

Service
Anoniem
26-04-2016
8

een correcte behandeling

Service
Madelon Saraber (West-Graftdijk)
22-04-2016
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goeie service ook.

Service
eduard veidhuizen (purmerend)
22-04-2016
9

vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20-04-2016
10

goede service, aardig mensen

Service
Kees Arbouw (Purmerend)
20-04-2016
10

De medewerkers zijn deskundig, klantgericht en aardig. De werkwijze is duidelijk en informatief. Een prima garage.

Service
K.Baptista (Purmerend)
20-04-2016
10

Uitstekende service, klant vriendelijk.

Verkoop
Jaap Brands (Purmerend)
06-04-2016
10

Alles goed beregeld korrect ontvangen goede verkoper zeer vfiendelijk erg hulpvaarxig vooral door de verkoper

Service
Anoniem
06-04-2016
8

De kosten voor een beurt vind ik heel hoog

Verkoop
H.e.p. Smit (Volendam)
06-04-2016
10

Er word naar je geluisterd en goed ontvangen.

Service
Monique Zaal (zaandam)
06-04-2016
10

Zeer fijne mensen en goed uitleg over de onderhoud als je je auto daar brengt

Service
Anoniem
05-04-2016
9

Vakkundig en vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

Service
Anoniem
30-03-2016
9

Klantvriendelijke medewerkers die prima service verlenen.

Service
Judith Prinsen (Purmerend )
30-03-2016
9

Prima service, altijd overleg mbt onderhoud. Vriendelijk benaderd door de medewerkers

Service
C.Sibbel (Purmerend)
30-03-2016
8

Hij is het waard

Verkoop
W. Post (Volendam)
30-03-2016
10

Zeer klantvriendelijk. Geven een speciaal gevoel bij aflevering van auto. Prettige onderhandelingen. Goede serviceverlening. Niet alleen rijden we Toyota omdat het een Toyota is maar ook omdat we bij de dealer een goed gevoel hebben.

Service
Rob Meijer (Purmerend )
30-03-2016
10

Absoluut de beste van de bekende bedrijven, vakbekwaam vriendelijk 100 % eerlijke informatie en een zeer betrouwbaar merk en medewerkers

Service
Anoniem
30-03-2016
10

we hebben geen klachten en omdat we niet veel km. gemaakt hebben i.v.m. ziekte werd niet een grote beurt maar een aangepaste beurt gepland.

Verkoop
Anoniem
29-03-2016
8

Klantvriendelijkheid zowel bij de verkoop als bij de werkplaats. Wij zijn al langer bekend bij deze dealer.

Service
Alonzo Jansen (Purmerend)
23-03-2016
9

Ben tevreden, over verwachtingen en aangeboden hulp bij verzekering en dergelijke. Communicatie kan soms net iets scherper, inlichten met dat je iets nog niet hebt, is ook een mededeling voor de klant waar hij/zij iets mee kan.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

Goede service, vriendelijk personeel en mijn auto keurig terug.

Service
Chris van der Velde (Purmerend)
17-03-2016
9

Correcte benadering netjes een prijs opgave altijd bellen als er iets is er word altijd een kopje koffie aangeboden in de winkel als ik even rond kijk er staat altijd een leen fiets klaar niets is teveel voor de dames en heren.

Service
FJA van Amsterdam (Purmerend)
10-03-2016
9

Sedert de aankoop van mijn Prius (ca.9 jaar terus)hebben zich nimmer problemen voorgedaan en werd ik van goede adviezen voorzien.

Service
Anoniem
09-03-2016
10

Omdat het personeel van deze dealer zeer behulpzaam zijn.

Service
Dhr. M. Boll (Krommenie)
03-03-2016
9

Uitstekend klantcontact en een goede en eerlijke service

Service
Hans van Weely (Wijdewormer)
02-03-2016
10

Altijd goed overleg met ons over de hoogte van de te verwachten kosten. Ook correct dat er aandachtspunten worden gemeld voor de komende APK.

Service
PMC van der Laan (Purmerend)
02-03-2016
10

Ben heel tevreden over mijn Dealer Toyota
Fijn en correct, die goed uitleg geven, wat er met de auto is .en wat er gaat gebeuren.

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Stabiele garage met vaste personeelsleden die de klant kennen. Men heeft aandacht voor de klant en tracht met de klant mee te denken (wat doorgaans ook uitstekend lukt).

Service
Anoniem
24-02-2016
8

goede vlotte service, duidelijke informatie en overleg bij meerkosten, auto goedgekeurd en schoon terug!

Service
Dhr. N.G. Does (Purmerend)
17-02-2016
8

Wij zijn zeer tevreden maar zouden het een aanrader vinden om met slecht weer geen leenfiets mee te geven maar een leenauto of thuisbrengen en ophalen.

Verkoop
Anoniem
15-02-2016
9

Prettig contact al jaren en goede uitleg/voorlichting indien nodig.

Service
G. A. Bulten Nanninga. (Purmerend.)
11-02-2016
10

omdat wij zeer tevreden zijn.

Service
B. Verkade (Purmerend)
04-02-2016
8

goede service, kennis is goed

Service
Jan de Ruyter (Zaanstad)
04-02-2016
9

het totaal is goed, ik heb tijdens dit bezoek ook direct mijn auto laten taxeren en na een zware onderhandeling :-) direct een nieuwe prius 2016 besteld, al stond hij nog niet in de showroom.
Dus vertrouwen is er zeker

Service
Nancy Ali (Purmerend)
03-02-2016
10

Ze zijn zeer vriendelijk en staan voor je klaar als er wat is met de auto

Service
Jonk (Purmerend)
03-02-2016
10

Receptie/werkplaats erg klantvriendelijk. Wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en achteraf wordt helder uitgelegd wat ze hebben gedaan. Top.